Povezane vesti

"Dok budeš spavao, uzeću taj pištolj!" Mina je prošla kroz niz toksičnih i nasilnih odnosa, preživela slom i hospitalizaciju…

"Dok budeš spavao, uzeću taj pištolj!" Mina je prošla kroz niz toksičnih i nasilnih odnosa, preživela slom i hospitalizaciju…

Blic pre 13 sati
Mina je krajem maja zadržana u bolnici "Laza Lazarević" zbog agresije i anksioznosti, a nakon izlaska novinarima je poručila: „Odlično sam, dobro se osećam.“ Pre srećne veze sa Kasperom, Mina je prošla kroz niz toksičnih i nasilnih odnosa, uključujući… »
"Ako me laže, lepo me laže" Mnogi su u čudu kada čuju koliko Minin Kasper zapravo ima godina, a tek da čujete koliko je visok…

"Ako me laže, lepo me laže" Mnogi su u čudu kada čuju koliko Minin Kasper zapravo ima godina, a tek da čujete koliko je visok…

Blic pre 16 sati
Njihov odnos je započeo putem društvenih mreža, a uživo su se upoznali krajem prošle godine. Kasper je nakon Mininog izlaska iz bolnice izjavio da su dobro i zahvalio svima na podršci, naglašavajući njihovu potrebu za privatnošću. Pevačica Mina Kostić… »
"Ako me laže, lepo me laže." Svi su u šoku kada čuju koliko Kasper ima godina, a tek koliko je viši od Mine

"Ako me laže, lepo me laže." Svi su u šoku kada čuju koliko Kasper ima godina, a tek koliko je viši od Mine

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Mina Kostić juče je nakon 23 dana napustila psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" u pratnji verenika Maneta Ćuruvije Kaspera i svoje braće. Mina se nije oglašavala za medije, samo je kratko poručila da se oseća odlično i da je za sada u… »
Kasper se hvali stanom na Menhetnu i bogatstvom, a evo čime se bavi: "Svašta sam radio, ne stidim se"

Kasper se hvali stanom na Menhetnu i bogatstvom, a evo čime se bavi: "Svašta sam radio, ne stidim se"

Mondo pre 16 sati
Pevačica Mina Kostić napustila je psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" nakon 23 dana, a njen verenik, Mane Ćuruvija Kasper, koji živi i radi u Americi, boravio je proteklih dana u Beogradu i posećivao je gotovo svakog dana. Inače, Kasper je bio… »
Evo čime se Kasper bavi u Americi, hvali se bogatstvom i poslom na Menhetnu: "U Beogradu postoji problem..."

Evo čime se Kasper bavi u Americi, hvali se bogatstvom i poslom na Menhetnu: "U Beogradu postoji problem..."

Telegraf pre 20 sati
Pevačica Mina Kostić napustila je psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" nakon 23 dana, a njen verenik, Mane Ćuruvija Kasper, koji živi i radi u Americi, boravio je proteklih dana u Beogradu i posećivao je gotovo svakog dana. Inače, Kasper je bio… »

Vesti dana »