Povezane vesti

"Pisali su mi da sam sektašica": Pobednica "Zvezda Granda" prvi put o jezivim prozivkama i osudama javnosti

"Pisali su mi da sam sektašica": Pobednica "Zvezda Granda" prvi put o jezivim prozivkama i osudama javnosti

Mondo pre 34 minuta
U velikom finalu " Zvezda Granda", mlada pevačica Tamara Danilović doživela je ogroman uspeh. Njoj je uručena specijalna nagrada koja nosi ime "Saša Popović", napravljena u čast direktora i osnivača ovog takmičenja. Ovo veliko priznanje Tamara je… »
"Pisali su mi da sam sektašica..." Pobednica Zvezda Granda priznala kroz kakav pakao je prošla: Bila sam asocijalna...

"Pisali su mi da sam sektašica..." Pobednica Zvezda Granda priznala kroz kakav pakao je prošla: Bila sam asocijalna...

Kurir pre 4 sati
Tamara Danilović, kaže da je tokom četvrog kruga takmičenja " Zvezde Granda" plakala, otkrila kakva je Ceca kada se ugase kamere, ali i da je dobijala negativne komentare na društvenim mrežama za svoj izgled. Pobednica "Zvezda Granda" odukom stručnog… »
"Plakala sam..." Pobednica "Zvezda Granda" otkrila sve o takmičenju, ali i kakva je Ceca kada se ugase kamere

"Plakala sam..." Pobednica "Zvezda Granda" otkrila sve o takmičenju, ali i kakva je Ceca kada se ugase kamere

Telegraf pre 4 sati
Pobednica ovogodišnje sezone takmičenja "Zvezde Granda" po odluci stručnog žirija, Tamara Danilović, sumirala je utiske nakon velikog finala i govorila o iskustvu koje je stekla tokom takmičenja, saradnji sa mentorkom Svetlanom Cecom Ražnatović, ali i… »
"Pisali su mi da sam sektašica" Pobednica Zvezda Granda priznala kroz šta je prošla kroz takmičenje: "Plakala sam, bila sam…

"Pisali su mi da sam sektašica" Pobednica Zvezda Granda priznala kroz šta je prošla kroz takmičenje: "Plakala sam, bila sam…

Blic pre 5 sati
Njen mentor tokom takmičenja bila je Svetlana Ceca Ražnatović, sa kojom su takmičari imali opušten i iskren odnos. Tamara ističe da prema njenom mišljenju Ana nije bila stroga, ali da je bila najrigoroznija oko sitnica. Tamara Danilović, kaže da je tokom… »

Vesti dana »