Povezane vesti

"Njima nešto fali..." Zdravko Čolić prvi put progovorio o ljubavnim brodolomima

"Njima nešto fali..." Zdravko Čolić prvi put progovorio o ljubavnim brodolomima

Kurir pre 5 sati
Zdravko Čolić progovorio je o emotivnim brodolomima iz prošlosti i priznao da ga ljubavni život nije uvek mazio, iako danas uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom. Čolić je otvoreno govorio o vezama koje su iza njega i istakao da su mu žene u… »
"Imao sam malo ozbiljnih veza", Zdravko Čolić prvi put progovorio o ljubavnim brodolomima: "Njima nešto fali"

"Imao sam malo ozbiljnih veza", Zdravko Čolić prvi put progovorio o ljubavnim brodolomima: "Njima nešto fali"

Telegraf pre 5 sati
Balkanska zvezda Zdravko Čolić progovorio je o emotivnim brodolomima iz prošlosti i priznao da ga ljubavni život nije uvek mazio, iako danas uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom. Čolić je otvoreno govorio o vezama koje su iza njega i istakao da… »
"Njima nešto fali": Zdravko Čolić prvi put o ženama sa kojima je doživeo ljubavni brodolom: "Imao sam malo ozbiljnih veza"

"Njima nešto fali": Zdravko Čolić prvi put o ženama sa kojima je doživeo ljubavni brodolom: "Imao sam malo ozbiljnih veza"

Blic pre 6 sati
Godinama uživa u braku sa Aleksandrom, profesorkom geografije sa kojom ima dve ćerke. Venčali su se spontano nakon duge veze, a Aleksandra ne voli da se eksponira u javnosti. Najveća, muška, balkanska zvezda Zdravko Čolić danas je u srećnom braku sa… »
Zdravko Čolić prvi put o ženama sa kojima je doživeo ljubavni brodolom: "Mislim da im nešto fali"

Zdravko Čolić prvi put o ženama sa kojima je doživeo ljubavni brodolom: "Mislim da im nešto fali"

Mondo pre 6 sati
Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić danas je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim, kako je priznao ni njega nisu zaobišli brodolomi u ljubavi. Zdravko Čolić je ipričao kako su mu žene slomile srce. "Ja sam u životu imao malo onih ozbiljnih… »

Vesti dana »