Povezane vesti

Naled: Sistem ePlati će od sledeće godine sam popunjavati sve podatke, institucije da ubrzaju evidenciju

Naled: Sistem ePlati će od sledeće godine sam popunjavati sve podatke, institucije da ubrzaju evidenciju

Radio 021 pre 7 sati
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da joj je cilj da od 2027. godine proces elekronskog plaćanja taksi putem sistema ePlati bude potpuno automatizovan. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Trenutno je, preko… »
NALED: ePlati omogućava građanima i privredi elektronsko plaćanje taksi i naknada bez dostavljanja dokaza o uplati

NALED: ePlati omogućava građanima i privredi elektronsko plaćanje taksi i naknada bez dostavljanja dokaza o uplati

Insajder pre 10 sati
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da građani i privreda u Srbiji mogu da koriste sistem ePlati za elektronsko plaćanje taksi i naknada u postupcima pred javnim organima, bez obaveze da naknadno dostavljaju dokaz o… »
Naled: Od 2027. sistem ePlati sam će popunjavati sve podatke, institucije da ubrzaju evidenciju

Naled: Od 2027. sistem ePlati sam će popunjavati sve podatke, institucije da ubrzaju evidenciju

N1 Info pre 10 sati
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da joj je cilj da od 2027. godine proces elekronskog plaćanja taksi putem sistema ePlati bude potpuno automatizovan. "Trenutno je, preko ovog sistema, moguće elektronski… »

Serbian News Media pre 10 sati
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da joj je cilj da od 2027. godine proces elekronskog plaćanja taksi putem sistema ePlati bude potpuno automatizovan. „Trenutno je, preko ovog sistema, moguće elektronski… »
Do 2027. stiže nova faza sistema ePlati - Građani više neće popunjavati uplatnice

Do 2027. stiže nova faza sistema ePlati - Građani više neće popunjavati uplatnice

Ekapija pre 11 sati
Ilustracija (Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com) Građani i privreda u Srbiji mogu da koriste sistem ePlati, koji je uspostavila Kancelarija za IT i eUpravu, za elektronsko plaćanje svih taksi i naknada u postupcima javnih organa, bez obaveze… »
Naled: Od 2027. sistem ePlati sam će popunjavati sve podatke

Naled: Od 2027. sistem ePlati sam će popunjavati sve podatke

Biznis.rs pre 11 sati
institucije da ubrzaju evidenciju. Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da joj je cilj da od 2027. godine proces elektronskog plaćanja taksi putem sistema ePlati bude potpuno automatizovan. „Trenutno je, preko ovog… »

Vesti dana »