Povezane vesti
Valter je branio Sarajevo, a Letu Štuke gitarski zvuk: Šaran za BBC o novom albumu i studentskim protestima
BBC News pre 12 sati
Uoči beogradskog koncerta grupe Letu Štuke 3. jula, BBC je razgovarao sa Dinom Šaranom o rodnom Sarajevu, oživljavanju benda, njihovom novom albumu, kao i o društveno-političkim zbivanjima u Srbiji i svetu. Ako je jugoslovenski narodni heroj Vladimir… »
Valter je branio Sarajevo, a Letu Štuke gitarski zvuk: Šaran za BBC o novom albumu i studentskim protestima
Danas pre 13 sati
Ako je jugoslovenski narodni heroj Vladimir Perić Valter branio Sarajevo do samog kraja Drugog svetskog rata, onda je grupa Letu Štuke verovatno jedna od onih koja je sačuvala gitarski zvuk bosanske prestonice u ovom veku. Osnovao ju je još u drugoj… »
Južne vesti pre 13 sati
Nemanja Mitrović Dino Šaran je rođen u Sarajevu 4. januara 1969. godine Ako je jugoslovenski narodni heroj Vladimir Perić Valter branio Sarajevo do samog kraja Drugog svetskog rata, onda je grupa Letu Štuke verovatno jedna od onih koja je sačuvala… »
Radio 021 pre 13 sati
Uoči beogradskog koncerta grupe Letu Štuke 3. jula, BBC je razgovarao sa Dinom Šaranom o rodnom Sarajevu, oživljavanju benda, njihovom novom albumu, kao i o društveno-političkim zbivanjima u Srbiji i svetu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Venecuela posle zemljotresa:Broj poginulih se povećao se na 920, skoro 50.000 ljudi se vodi kao nestalo
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih