Povezane vesti
"Htela sam malo da vratim nostalgiju": Milica Pavlović o novom albumu, pesmama i autorima: "Nisam želela nikome da se dopadnem"…
Nova pre 2 sata
Milica Pavlović danas je organizovala promociju novog albuma "Caka", a tom prilikom otkrila je da je htela da vrati malo nostalgije kroz muziku. Pevačica tvrdi da je krajnjim rezultatom prezadovoljna, kao i da je sve radila bez ijednog procenta da se… »
"Nisam želela nikome da se dopadnem": Milica Pavlović bez dlake na jeziku o novim pesmama: "Htela sam malo da vratim…
Blic pre 3 sata
Milica Pavlović predstavila je novi album "Caka". Na albumu su sarađivali brojni autori i tekstopisci. Pevačica Milica Pavlović danas je organizovala promociju novog albuma "Caka", a tom prilikom otkrila je da je htela da vrati malo nostalgije kroz… »
"Nije me zanimalo šta neko očekuje od mene": Milica Pavlović brutalna nakon izbacivanja novog albuma
Mondo pre 3 sata
Popularna pevačica Milica Pavlović podigla je pravu buru šestim po redu studijskim album "Caka". Deset novih pesama koje prate tematski osmišljeni spotovi i reaktivne vizualizacije pomeraju granice u estetici na koju smo inače navikli na našim… »
Svetski povratak Milice Pavlović
Rešetka pre 3 sata
Estradna zvezda Milica Pavlović, poreklom iz Gornjeg Bunibroda kod Leskovca, još jednom je pokazala zbog čega važi za jednu od najambicioznijih i najinovativnijih umetnica regionalne muzičke scene. Samo nekoliko sati nakon premijere njenog šestog… »
"Nisam želela da se svima dopadnem, radila sam po osećaju", Milica Pavlović o albumu: "Vraćam nostalgiju!"
Telegraf pre 2 sata
Muzička zvezda Milica Pavlović izazvala je veliku pažnju javnosti svojim šestim studijskim albumom "Caka", koji je objavljen u četvrtak. Deset novih pesama, uz tematski osmišljene spotove i reaktivne vizualizacije, donose novi nivo estetskog izraza i… »
"Nisam želela nikome da se dopadnem" Evo u čemu je caka! Milica Pavlović blista na promociji novog albuma, nazdravila pa…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Milica Pavlović danas je organizovala promociju svog novog albuma "Caka", a tom prilikom, okupili su se predstavnici medija, među kojima je bila i ekipa Kurira. Na samom početku, ona je istakla koliko je ponosna, a stigla je u velikom stilu. -… »
Milica Pavlović kao avion na promociji novog albuma: Svi pričaju o bezobraznim scenama, a ona grmi kako izgleda (Video)
Mondo pre 3 sata
Pevačica Milica Pavlović danas je u Beogradu organizovala promociju svog novog, šestog po redu studijskog albuma. Dan ranije je napravila pometnju projektom koji je opisan kao "mini film" na kojem su radila tri reditelja, kao i spotom u kojem jednu od… »
Sve spremno za let do Njujorka: Milica spremila prvu klasu za putnike, a ispod bade-mantila – skupocena zebra
Telegraf pre 5 sati
Pop zvezda Milica Pavlović podigla je pravu buru šestim po redu studijskim album "Caka" koji je izašao u okviru njene produkcijske kuće "Senorita music". Deset novih pesama koje prate tematski osmišljeni spotovi i reaktivne vizualizacije pomeraju granice… »
Milica Pavlović u krevetu sa Crnogorcem i Mađarom: Zavela dva muškarca, on morao da potpiše i ugovor o tajnosti
Mondo pre 15 sati
Pop zvezda Milica Pavlović još jednom je uspela da pomeri kako svoje, tako i granice kada je vizuelno predstavljanje albuma u pitanju. Nekoliko sati od premijere šestog po redu albuma nesvakidašnjeg naziva "Caka", koji je izdala za svoju producentsku… »
Vesti dana »
Žena dala intervju dok je izvlače iz ruševina u Venecueli: Ovaj potez joj se spasio život tokom smrtonosnih zemljotresa
Mondo pre 1 satjoš 58 povezanih
"Nećeš dobiti tri od jednom" Novak Đoković i Arina Sabalenka razgovorom nasmejali planetu (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 33 povezane
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 4 satijoš 16 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 4 satijoš 44 povezane