Povezane vesti
Rode iz Novog Sada ispisale novi rekord: Sada će "leteti" i na poštanskim markama
Telegraf pre 4 sati
Na Svetski dan roda, novosadska kolonija, nadaleko poznata u celom svetu po brojnosti, ponovo je oborila rekord aktivnih gnezda. I pre ove novosti, stiglo je retko priznanje za rodu koja se već 12 godina vraća na nedovršeni objekat pored auto-puta u… »
Ptičji metropolis na betonskim stubovima pored auto-puta i dalje fascinira stručnjake: Znate li koliko je izbrojano gnezda…
Dnevnik pre 10 sati
Najveća kolonija belih roda u Srbiji, i jedna od najvećih u Evropi, koja broji fascinantnih 75 aktivnih gnezda, nalazi se u Novom Sadu, saopštilo je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS). Ovaj neverovatni prirodni fenomen pronađen je na… »
Vesti dana »
Žena se porodila pod ruševinama u Venecueli: Snimak dirljivog trenutka obišao svet (Video)
Mondo pre 10 minutajoš 60 povezanih
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 50 minutajoš 18 povezanih
Broj poginulih u razornim zemljotresima u Venecueli porastao na 589: Hiljade ljudi vode se kao nestali
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih