Повезане вести
Поруке "Студенти побеђују" дуж руте Сремски Карловци - Инђија: Да се они који пешаче лакше снађу
Радио 021 пре 24 сата
Група грађана из Инђије током ноћи између 24. и 25. јуна, обележила је више тачака на саобраћајници која повезује Сремске Карловце и Инђију, исписујући поруке "Студенти побеђују" на коловозима и аутобуским стајалиштима. Додај… »
Поруке "Студенти побеђују" дуж руте Сремски Карловци - Инђија: Да се они који пешаче лакше снађу
Н1 Инфо пре 4 сати
Група грађана из Инђије током ноћи између 24. и 25. јуна, обележила је више тачака на саобраћајници која повезује Сремске Карловце и Инђију, исписујући поруке "Студенти побеђују" на коловозима и аутобуским стајалиштима, пише ИН… »
(ФОТО)Инђијчани остављали „путоказе наде“ – Да се и ова група пешака не изгуби у равници
Ин медија пре 13 сати
Ноћно „обележавање пута“ између Сремских Карловаца и Инђије претворило се у сатиричну акцију Инђијчана који су, уз поруку „Студенти побеђују“, дуж руте исцртавали знакове како би, како наводе, помогли пешацима да се „не изгубе… »
Вести дана »
"Син ми је рођен без слуха, питала сам се зашто мени..." Аница о сину, животу у Америци и повратку у Србију
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане
Разорни земљотреси у Венецуели: 589 мртвих, снимци катастрофе из ваздуха
BBC News пре 4 сатијош 24 повезане
НИС поднео нови захтев америчком ОФАЦ-у за продужење лиценце за рад
Слободна Европа пре 7 сатијош 22 повезане