Povezane vesti
"Plakali su i treba, i ja sam plakala..." Majka ubijenog Andreja (13) otkrila kako su se ponašali roditelji dečaka ubice kada…
Blic pre 26 dana
Roditelji dečaka koji je ubio Andreja optuženi su za teško delo protiv opšte sigurnosti i zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Ubistvo Andreja Simića izvršio je trinaestogodišnji M.M., koji zbog godina nije krivično odgovoran po važećem zakonu… »
Majka ubijenog Andreja posle svedočenja dečaka ubice: "Plakali su u sudnici, i treba da plaču!"
Mondo pre 26 dana
"Ne mogu ni da ga opravdam, ne mogu apsolutno ništa. Koliko su krivi roditelji za mene i on je kriv. Apsolutno se ne slažem sa tim da ne odgovaraju ispod 13. godine. Moraju da odgovaraju, znači ako si bio sposoban da uradiš nešto tako, bićeš sposoban i… »
Vesti dana »
U ovom mestu u Srbiji jutros je izmereno svega 5 stepeni! Nestvarne julske temperature, evo koji su najhladniji gradovi danas
Blic pre 29 minutajoš 17 povezanih
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
N1 Info pre 28 minutajoš 12 povezanih
Lavrov i Rubio ponovo za istim stolom: U Manili počeo novi sastanak šefova diplomatija
Euronews pre 33 minutajoš 8 povezanih
Vujić o rušenju vikendica Srba na Gazivodama: Evropska komisija hitno da preispita rad pravosuđa u Prištini
Insajder pre 3 minutajoš 1 povezana