Povezane vesti

Zvanično! Napustio Partizan i poslao poruku svima!

Zvanično! Napustio Partizan i poslao poruku svima!

Kurir pre 5 sati
Lukas Nikola Bojović više nije košarkaš Partizana. Jedan od najperspektivnijih mladih igrača iz Slovenije odlučio je da posle četiri godine napusti crno-bele i krene u nove izazove. Bojović je u Partizan stigao 2022. godine iz Cedevita Olimpije, a od… »
Slovenački biser napušta Partizan

Slovenački biser napušta Partizan

Sport klub pre 5 sati
Mladi slovenački košarkaš Lukas Nikola Bojović (na slici desno) oprostio se od Partizana. Karijeru će nastaviti na američkom univerzitetu Vejk Forest. Lukas Nikola Bojović je rođen 2008. godine u Ljubljani, igra na poziciji beka, a u Partizanu je od… »
Jedan od najvećih talenata Partizana napustio klub: "Dugo mi je odluka visila nad glavom, ovo nije zbogom"

Jedan od najvećih talenata Partizana napustio klub: "Dugo mi je odluka visila nad glavom, ovo nije zbogom"

Mondo pre 6 sati
Jedan od najtalentovanijih košarkaša Paritzana Lukas Nikola Bojović napustio je klub. Pre nekoliko dana je proslavio punolestvo i onda je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama. Oprostio se od navijača i pretpostavlja se da će da nastavi karijeru na… »
Poznato je gde najveći talenat Partizana nastavlja karijeru, dobio je ponudu koja se ne odbija

Poznato je gde najveći talenat Partizana nastavlja karijeru, dobio je ponudu koja se ne odbija

Telegraf pre 5 sati
Talentovani košarkaš Partizana, Lukas Nikola Bojović svoju karijeru nastaviće na koledžu nakon što se danas oprostio od crno-belih boja. On je u emotivnoj poruci putem društvene mreže Instagram objavio da je posle dosta razmišljanja odlučio da napusti… »
Partizan ostao bez supertalenta: Emotivna poruka sa kojom se oprostio od kluba!

Partizan ostao bez supertalenta: Emotivna poruka sa kojom se oprostio od kluba!

Hot sport pre 7 sati
Karijeru nastavlja van Humske! Mladi košarkaš Lukas Bojović oprostio se od Partizana emotivnom porukom, nakon što je odlučio da posle četiri godine napusti crno-bele i potraži nova iskustva u karijeri. Bojović, koji je nedavno napunio 18 godina, poručio… »
Jedan od najtalentovaniijih košarkaša napustio Partizan!

Jedan od najtalentovaniijih košarkaša napustio Partizan!

B92 pre 7 sati
Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša iz Slovenije Lukas Nikola Bojović završio je svoju epizodu u Partizanu. Bek rođen 2008. godine u Ljubljani oprostio se od crno-belih emotivnom porukom na društvenim mrežama, nakon što je nedavno postao… »
Jedan od najboljih mladih košarkaša napustio Partizan, dao 38 poena na meču: "Dragi moji Grobari..."

Jedan od najboljih mladih košarkaša napustio Partizan, dao 38 poena na meču: "Dragi moji Grobari..."

Telegraf pre 7 sati
Jedan od najtalentovanijih košarkaša iz mladog pogona Partizana, Lukas Nikola Bojović, inače poreklom iz Slovenije, doneo je odluku da napusti crno-bele. On je rođen 2008. godine u Ljubljani i igrao je na poziciji beka. Ove sezone bio je jedan od… »

Vesti dana »