Povezane vesti

"Keba mi je porodični prijatelj": Reper doveo folkera na Music Weeek: Ovaj spoj niko nije očekivao (Video)

"Keba mi je porodični prijatelj": Reper doveo folkera na Music Weeek: Ovaj spoj niko nije očekivao (Video)

Blic pre 22 sata
Govorio je o uspešnom duetu sa Teodorom Popovskom, nazivajući ga duetom godine. Očekivao je ogroman 'hajp' i podršku publike tokom nastupa. Reper 2soma nastupio je na festivalu "Music Week" pred mnogobrojnom publikom. On je govorio i o privatnom životu i… »
"Keba i ja smo se skontali" Mladi reper pred nastup na Music Week-u izneo detalje odnosa sa Kojićem, pa otkrio šta je radio u…

"Keba i ja smo se skontali" Mladi reper pred nastup na Music Week-u izneo detalje odnosa sa Kojićem, pa otkrio šta je radio u…

Kurir pre 23 sata
Reper 2soma privukao je veliku pažnju domaće javnosti svojim usponom na muzičkoj sceni i čestim nastupima koji pune klubove. Tako ovog puta, peva na festivalu " Music Week" pred mnogobrojnom publikom. On je razgovarao sa okupljenim medijskim ekipama na… »
"Keba mi je porodični prijatelj": reper na Music Week-u doveo folkera, svi će se iznenaditi kada vide ovaj duo

"Keba mi je porodični prijatelj": reper na Music Week-u doveo folkera, svi će se iznenaditi kada vide ovaj duo

Telegraf pre 22 sata
Reper 2soma nastupio je na festivalu "Music Week" pred mnogobrojnom publikom. Dotakao se svog privatnog života i verenice koja je sa njim delila binu. Reper kaže da je očekivao podršku publike. - Moja verenica će biti sa mnom na bini, gde drugde… »

Vesti dana »