Povezane vesti

"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra, dugovima do guše": Edita se prisetila teškog perioda

"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra, dugovima do guše": Edita se prisetila teškog perioda

Nova pre 26 dana
Pevačica Edita Aradinović uskoro će na svet doneti svoje prvo dete. Edita je veoma aktivna na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima na Instagramu neretko podeli i neki detalj iz privatnog života. Ona je sada podelila niz uspoeman iz detinjstva, na… »
"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra u dugovima do guše": Potresna ispovest trudne Edite Aradinović

"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra u dugovima do guše": Potresna ispovest trudne Edite Aradinović

Mondo pre 27 dana
Trudna pevačica Edita Aradinović raznežila je sve na Instagramu kada je podelila emotivan snimak iz prošlosti, ali i potresnu priču o odrastanju. Ona je uz video objavila dirljiv tekst u kojem se prisetila najtežeg perioda u životu, otkrivši kroz kakve… »
"Radila sam za 200 evra, a majka mi je bila bolesna" Trudna Edita Aradinović otkrila sa čime se sve suočavala: "Bila sam u…

"Radila sam za 200 evra, a majka mi je bila bolesna" Trudna Edita Aradinović otkrila sa čime se sve suočavala: "Bila sam u…

Blic pre 27 dana
Posebno se prisetila trenutaka sa porodicom i detinjstvom provedenim u dvorištu. Trenutno je trudna i započela je izgradnju luksuzne vile sa bazenom na Avali. Pevačica Edita Aradinović, koja je trenutno u drugom stanju, raznežila je svoje pratioce na… »

Vesti dana »