Povezane vesti

"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra, dugovima do guše": Edita se prisetila teškog perioda

"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra, dugovima do guše": Edita se prisetila teškog perioda

Nova pre 1 sat
Pevačica Edita Aradinović uskoro će na svet doneti svoje prvo dete. Edita je veoma aktivna na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima na Instagramu neretko podeli i neki detalj iz privatnog života. Ona je sada podelila niz uspoeman iz detinjstva, na… »
"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra u dugovima do guše": Potresna ispovest trudne Edite Aradinović

"Mama mi je bila bolesna, ja radila za 200 evra u dugovima do guše": Potresna ispovest trudne Edite Aradinović

Mondo pre 5 sati
Trudna pevačica Edita Aradinović raznežila je sve na Instagramu kada je podelila emotivan snimak iz prošlosti, ali i potresnu priču o odrastanju. Ona je uz video objavila dirljiv tekst u kojem se prisetila najtežeg perioda u životu, otkrivši kroz kakve… »
"Radila sam za 200 evra, a majka mi je bila bolesna" Trudna Edita Aradinović otkrila sa čime se sve suočavala: "Bila sam u…

"Radila sam za 200 evra, a majka mi je bila bolesna" Trudna Edita Aradinović otkrila sa čime se sve suočavala: "Bila sam u…

Blic pre 7 sati
Posebno se prisetila trenutaka sa porodicom i detinjstvom provedenim u dvorištu. Trenutno je trudna i započela je izgradnju luksuzne vile sa bazenom na Avali. Pevačica Edita Aradinović, koja je trenutno u drugom stanju, raznežila je svoje pratioce na… »

Vesti dana »