Povezane vesti
"Ja ne radim" Snajka najbogatijeg Srbina otkrila kako provodi svoje dane: od pevanja je digla ruke, bavi se decom
Kurir 28.06.2026
Pevačicu Jovanu Nikolić nemamo priliku često da vidimo u javnosti. Ovog puta viđena je sa ćerkama na beogradskom aerodromu. Dok njene koleginice dolaze umorne sa nastupa u inostranstvu, kod nje je drugačija situacija. Došla je na aerodrom kako bi decu… »
"Ne radim, bavim se decom" Pevačica ređala hitove, pa se povukla: Sad napustila Srbiju, odvela ćerke na kamp
Telegraf 28.06.2026
Pevačicu Jovanu Mišković (Nikolić) nemamo priliku često da vidimo u javnosti, a danas smo je zatekli na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", u društvu ćerkica. Dok njene koleginice dolaze umorne sa nastupa u inostranstvu, kod Jovane je drugačija… »
"Ja ne radim, ja se bavim decom" Jovanu Nikolić smo sreli na aerodromu, davno se povukla iz javnosti: "Pratim ćerke u kamp"…
Blic 28.06.2026
Na aerodrom je došla kako bi ispratila decu u dečiji kamp, naglašavajući da se posvetila porodici, a ne nastupima. Izjavila je da ne zna šta je teže – čuvanje dece ili pevanje, ali smatra da oba imaju svoje prednosti i izazove. Pevačicu Jovanu Nikolić… »
Vesti dana »
Osmaci koji nisu polagali završni ispit u junskom roku danas polažu test iz srpskog jezika
N1 Info pre 17 minutajoš 13 povezanih
Sunce ne popušta: Pred Nišlijama još jedan dan sa 36 stepeni
Niške vesti pre 17 minutajoš 14 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem: Na Preševu i Gostunu čeka se po 20 minuta, potpune obustave na dva važna putna pravca u Srbiji
RINA pre 27 minutajoš 10 povezanih
Srbija misli na šampione! Adriana Vilagoš dobija nagradu za bronzu na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 12 minutajoš 16 povezanih
Tenzije na Bliskom istoku ne jenjavaju – otvorene pretnje i pozivi na nasilje
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih