Povezane vesti
"Ja ne radim" Snajka najbogatijeg Srbina otkrila kako provodi svoje dane: od pevanja je digla ruke, bavi se decom
Kurir pre 2 sata
Pevačicu Jovanu Nikolić nemamo priliku često da vidimo u javnosti. Ovog puta viđena je sa ćerkama na beogradskom aerodromu. Dok njene koleginice dolaze umorne sa nastupa u inostranstvu, kod nje je drugačija situacija. Došla je na aerodrom kako bi decu… »
"Ne radim, bavim se decom" Pevačica ređala hitove, pa se povukla: Sad napustila Srbiju, odvela ćerke na kamp
Telegraf pre 4 sati
Pevačicu Jovanu Mišković (Nikolić) nemamo priliku često da vidimo u javnosti, a danas smo je zatekli na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", u društvu ćerkica. Dok njene koleginice dolaze umorne sa nastupa u inostranstvu, kod Jovane je drugačija… »
"Ja ne radim, ja se bavim decom" Jovanu Nikolić smo sreli na aerodromu, davno se povukla iz javnosti: "Pratim ćerke u kamp"…
Blic pre 4 sati
Na aerodrom je došla kako bi ispratila decu u dečiji kamp, naglašavajući da se posvetila porodici, a ne nastupima. Izjavila je da ne zna šta je teže – čuvanje dece ili pevanje, ali smatra da oba imaju svoje prednosti i izazove. Pevačicu Jovanu Nikolić… »
Vesti dana »
Najtoplije u Kikindi sa 37 stepeni, tropske noći i toplotni talas u Beogradu narednih dana
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 41 povezana