Povezane vesti

"Može da se desi da to bude Stanija": Zbog starlete diskvalifikovana s Farme, sad dala svoj sud o pobedniku Elite 9

"Može da se desi da to bude Stanija": Zbog starlete diskvalifikovana s Farme, sad dala svoj sud o pobedniku Elite 9

Mondo pre 6 sati
Zorica Marković komentarisala je učešće Stanije Dobrojević koja trenutno važi za jednu od favorita, a sa kojom je pevačica imala žestoke sukobe dok su zajedno boravile u rijalitiju "Farma". Zorica kaže da misli da trenutno postoji više favorita u Eliti… »
"Diskvalifikovana sam zbog Stanije" Zorica Marković okrenula ploču o starleti: Vidi je kao moguću pobednicu "Elite": Oni su…

"Diskvalifikovana sam zbog Stanije" Zorica Marković okrenula ploču o starleti: Vidi je kao moguću pobednicu "Elite": Oni su…

Kurir pre 8 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o velikom finalu "Elite 9", favoritima za pobedu, ali i odnosu sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je pre više od decenije imala žestok… »
"Bila sam diskvalifikovana zbog Stanije" Pevačica nakon izlaska iz Elite 9 progovorila o pobednicima: "Prošla je torturu"

"Bila sam diskvalifikovana zbog Stanije" Pevačica nakon izlaska iz Elite 9 progovorila o pobednicima: "Prošla je torturu"

Blic pre 8 sati
Zorica smatra da Stanija nema razloga za brigu oko ljubavi i da će pronaći partnera. Komentarisala je da je Aneli prošla kroz teže trenutke u rijalitiju nego Stanija. Zorica Marković Elitu 9 je napustila zbog zdravstvenih problema, a sada je progovorila… »

Vesti dana »