Povezane vesti
"Da dozvole da ih Bosanci pobede usred Amerike? Teško": Boban bio najglasniji na stadionu, sad dao prognozu
Mondo 28.06.2026
Pevač Boban Rajović je igračima pružio podršku a na mrežama je krenuo i da kruži snimak jednog od njegovih nastupa u toj zemlji gde je oduševio publiku, otpevavši svoj veliki hit u drugoj verziji prilagođenoj situaciji i navijačkoj atmosferi. - Leteo sam… »
Boban pevao Bosancima u Americi: Hit pesmu pretvorio u navijačku himnu "Biće teško protiv Amerike..."
Telegraf 28.06.2026
Boban Rajović ovih dana je boravio u Americi, gde s ezatekao na utakmici gde je Bosna i hercegovina igrala protiv katara. Pevač je igračima pružio podršku a na mrežama je krenuo i da kruži snimak jednog od njegovih nastupa u toj zemlji gde je oduševio… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
VIDEO Tužilac Vujičić na skupu podrške u Valjevu: "Napad na mene zbog predmeta koje vodim i medijskog progona kojem sam izložen"
Nova pre 51 minutajoš 39 povezanih
Skoro svi požari u Srbiji lokalizovani ili ugašeni: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Sputnik pre 2 satajoš 21 povezana
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Barna napunio džepove! Evo koliko je Srbin zaradio osvajanjem srebra na EP! Ovo su njegove prve reči!
Večernje novosti pre 25 minutajoš 43 povezane