Povezane vesti
Uživo: Proglašeno ko su najbolja tri takmičara Pinkovih zvezda! Drama kakva još nije viđena, uskoro saznajemo pobednika
Kurir pre 1 dan
Od najnovijeg Hronološki Premijera prve numere sa albuma "Enigma" Pevači dali sve od sebe, uskoro saznajemo pobednika Počinje poslednji pevački obračun! Neko od ova tri imena postaje pobednik prve sezone Pinkovih Zvezda U TOP 3 odlukom glasova publike… »
Prvi presek glasanja! Ovi takmičari su ispali iz finala "Pinkovih zvezda": Njih 12 se bori za pobedu
Blic pre 3 sata
Ognjen Amidžić najavio je promene u pravilima i osveženje za narednu sezonu, ali ne veruje da će se žiri menjati. Naglasio je da žiri treba da ostane iz sveta muzike zbog kredibiliteta takmičenja, a o dolasku Jovane Jeremić nije imao ništa protiv… »
Ekskluzivni snimak: Jelena Karleuša besnela u finalu Pinkovih zvezda, zamalo haos uživo u programu (video)
Mondo pre 3 sata
Večeras se održava veliko finale Pinkovih zvezda, muzičkog takmičenja u kojem će pobednik osvojiti nagradu od 30.000 evra. Nakon prvog preseka glasova iz takmičenja je ispalo sedmoro takmičara, ali se odigrao i incident koji je MONDO reporter uspeo da… »
Karleuša istrčala na binu i otela mikrofon Ognjenu Amidžiću! Šok u Pinkovim zvezdama, žestokom porukom se obratila publici: Vi…
Kurir pre 3 sata
Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić saopštio imena takmičara koji su prošli u sledeći krug, u studiju je usledio neočekivan preokret i napeta situacija. U narednu fazu takmičenja plasirali su se: Jovan Gavrilović, Ognjen Inđić, Irma Topolović, Stefan… »
Sve oči uprte u Desingericu i njegovu ženu: On o vezi Jakova i Džejle "Želim im brak kao Zorica i Kemiš"
Telegraf pre 2 sata
Dragomir Despić Desingerica stigao je na finale „Pinkovih zvezda“, a svojim stajlingom iznenadio je sve prisutne. reper je bio u elegantnom izdanju od glave do pete u crnom obučen, što je iznenadilo mnoge. Podsetimo se jelena Karleuša mu je ranije… »
Ovo je prvi presek glasanja! Iz finala Pinkovih zvezda ispali su oni: 12 njih bori se dalje za pobedu
Telegraf pre 3 sata
Večeras se održava finale "Pinkovih zvezda", a 19 takmičara se bori za pobedu. Takmičari su se večeras predstavili u najboljem svetlu a publika je glasala i napravljen je prvi presek glasanja. Odlukom publike u drugi krug je prošlo je 12 finalista, dok… »
Karleuša besna posle 1. preseka glasanja, ugasili joj mikrofon: Desingerica se umešao "Učio sam je..."
Telegraf pre 3 sata
Finalno veče Pinkovih zvezda donelo je pravu dramu već nakon prvog preseka glasanja. Atmosfera u studiju je usijana, publika s nestrpljenjem iščekuje ime pobednika, a prvi rezultati izazvali su burne reakcije u žiriju. Nakon što je objavljeno da je čak… »
Takmičar na konju ušao u studio Pinka: Haos u finalu Pinkovih zvezda, publika i žiri ne veruju šta vide, ovo se još nije…
Blic pre 4 sati
Ognjen Amidžić najavljuje mnogo promena u sledećoj sezoni, posebno u pravilima i novinama. On smatra da žiri treba da ostane iz muzičkog sveta, a o potencijalnim promenama u sastavu žirija nema informacija. Večeras se 19 finalista bori za pobedu u… »
Važi za velikog favorita! Najmlađa učesnica "Pinkovih zvezda" otpevala pretužnu pesmu u finalu: Naterala suze na oči milionima…
Blic pre 4 sati
Za pobedu se bori ukupno 19 takmičara sa raznovrsnim nastupima na sceni. Pobednik će biti izabran isključivo glasovima publike, a žiri ocenjuje nastupe uživo. Veliko finale muzičkog šou programa "Pinkove zvezde" večeras donosi neverovatna uzbuđenja, a… »
"Svako jutro ljubim Zoričinu, Jeleninu i Bosančevu sliku" Desingerica stigao na finale Pinkovih zvezda: Iznenadio stajlingom…
Kurir pre 4 sati
Spektakularno finale muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde" uveliko je u toku, a u Šimanovce je upravo stigao još jedan član žirija – treper Dragomir Despić Desingerica, koji je došao da pruži podršku svojim kandidatima u borbi za pobedu. Desingerica je… »
"Ajmo aplauz": Desingerica šokiran pitanjem o Jakovu Jozinoviću i Džejli, evo s kim ih je uporedio (video)
Mondo pre 3 sata
Večeras se održava veliko finale Pinkovih zvezda, a dok takmičari daju sve od sebe da osvoje simpatije publike koja SMS glasovima bira pobednika, ispred studija u Šimanovcima je već počela žurka. Članovi žirija i dalje pristižu,a među najveselijima je… »
Najmlađa takmičarka u Pinkovim zvezdama rasplakala sve! Pokorila scenu i važi za favorita, a pevala tužnu pesmu
Telegraf pre 4 sati
Veliko finale muzičkog šou programa " Pinkove zvezde" je uveliko počelo, a publiku čeka veče puno uzbuđenja. Na samom početku scenu je potpuno pokorila najmlađa učesnica koja ujedno važi i za glavnog favorita ove sezone. Pod mentorstvom Dragana… »
Ovo još nije viđeno! Haos u finalu "Pinkovih zvezda": Takmičar na konju ušetao u studio - žiri i publika u šoku
Telegraf pre 3 sata
Večeras se održava veliko finale Pinkovih zvezda, a čak 19 finalista bori se za titulu pobednika jedne od najgledanijih muzičkih emisija. Očekuje se veče puno uzbuđenja, emocija i spektakularnih nastupa, dok će publika i gledaoci kraj malih TV ekrana do… »
"Možda me više nećete gledati!" Bosanac pred finale "Pinkovih zvezda" nagovestio odlazak iz žirija, pa otkrio: "Znam ko će…
Kurir pre 5 sati
Večeras se održava veliko finale "Pinkovih zvezda", u kojem će posle višemesečnog takmičenja biti proglašen pobednik ove sezone. Atmosfera je uzavrela, a članovi žirija ne kriju uzbuđenje pred završnicu jednog od najgledanijih muzičkih takmičenja. Među… »
"Ja znam ko će pobediti" Dragan Stojković Bosanac stigao na finale "Pinkovih zvezda", pa priznao: "Imam godine, ne znam da li…
Blic pre 5 sati
Za prvo mesto u finalu bori se 19 takmičara, a nastupiće pred stručnim žirijem. Pobednika finala izabraće isključivo publika glasovima, dok će program voditi Bojana Lazić, a produkciju predstavljati Ognjen Amidžić. Sve oči javnosti večeras su uprte u… »
"Nisam za to" Ognjen Amidžić o dolasku Jovane Jeremić u Pinkove zvezde i glasanju publike: "Posle dva dana se ne zna ime…
Blic pre 5 sati
Njegova koleginica Bojana Lazić smatra ovaj projekat vrhuncem karijere i kupila je novi automobil od honorara. Predložio je da žiri dobije veću ulogu u izboru pobednika, a ne samo publika. Voditelj Ognjen Amidžić stigao je na finale "Pinkovih zvezda" i… »
Brutalno oglašavanje Ognjena Amidžića u finalu Pinkovih zvezda: "Menjao bih i žiri i pravila" (video)
Mondo pre 4 sati
Večeras je finale Pinkovih zvezda, muzičkog takmičenja koje 10 meseci unazad traži novu pevačku zvezdu, ali i tokom kojeg smo gledali i sukobe članove žirija koji ni večeras nisu imali lepih reči jedni za druge. Dragan Stojković Bosanac se našalio da će… »
Ludilo na finalu Pinkovih zvezda! Ognjen Amidžić stigao na snimanje, pa poslao važnu poruku
Kurir pre 5 sati
Večeras se održava spektakularno finale popularnog muzičkog takmičenja „ Pinkove zvezde“, a atmosfera u studiju je već dostigla tačku ključanja. Među prvima je na snimanje stigao poznati voditelj Ognjen Amidžić, koji je svojim dolaskom odmah privukao… »
"Znam ko će pobediti" Bosanac stigao na finale PZ: Otkrio da li sledeće godine žirira "Ne znam, imam godine"
Telegraf pre 5 sati
Večeras je dugo iščekivano finale "Pinkovih zvezda", gde će nakon meseci žestoke borbe konačno biti proglašen pobednik ove sezone, a članovi žirija ne kriju uzbuđenje. Posebnu pažnju privukao je Dragan Stojković Bosanac, koji je svojim prepoznatljivim… »
Ognjen o dolasku Jovane Jeremić u Pinkove zvezde i o glasanju publike: "Ne zna se ime pobednika posle 2 dana"
Telegraf pre 4 sati
Voditelj Ognjen Amidžić stigao je na finale "Pinkovih zvezda" i govorio o članovima žirija, kao i promenama koje će uvesti naredne sezone. On je govorio i o svom honoraru kao i koleginici Jovani Jeremić. Ognjenova koleginica, Bojana Lazić, rekla je da… »
Večeras se bira pobednik "Pinkovih zvezda". Ognjen Amidžić se oglasio pred finale: "Spreman sam"
Blic pre 6 sati
Stručni žiri će oceniti takmičare, ali o pobedniku odlučuje isključivo publika putem glasanja. Finale prati 19 kandidata među kojima će publika izabrati pobednika. Voditelj Ognjen Amidžić oglasio se pred finale takmičenja "Pinkove zvezde". On nije krio… »
Večeras pada odluka! Ognjen Amidžić poslao važnu poruku pred finale "Pinkovih zvezda"
Kurir pre 6 sati
Pre početka velikog finala muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde", oglasio se i voditelj Ognjen Amidžić, koji nije krio uzbuđenje zbog završnice jedne od gledanijih muzičkih emisija. Uoči večerašnjeg spektakla, Ognjen se obratio javnosti i poručio… »
Večeras se bira pobednik "Pinkovih zvezda": Ognjen se oglasio, uzbuđen pred finalno veče: "Spreman sam"
Telegraf pre 6 sati
Voditelj Ognjen Amidžić oglasio se pred finale takmičenja "Pinkove zvezde". On nije krio uzbuđenje pred večerašnji spektakl. Ognjen je rekao da je spreman, kao i da je neizvesno ko će biti pobednik, te da će publika odlučiti ko je najbolji. - Posle deset… »
Desingerica se oglasio pred finale "Pinkovih zvezda": par sati do proglašenja, on ima važnu poruku
Telegraf pre 12 sati
Posle nekoliko meseci uzbudljivog nadmetanja, brojnih vrhunskih nastupa i velikih emocija, večeras će na programu TV Pink biti održano veliko finale muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Finalisti će se u direktnom prenosu boriti za pobedu PINKOVE… »
Vesti dana »
Ima 24 godine, a ženu zaprosio na Roštiljijadi u Leskovcu: Ko je Stefan Cekić, pobednik Pinkovih zvezda? (foto)
Mondo pre 54 minutajoš 7 povezanih
FOTO: Rumljani mučili i ubili muškarca iz Stare Pazove, a potom ga zakopali u dvorištu porodične kuće
Moj Novi Sad pre 54 minutajoš 1 povezana