Povezane vesti
Đoković: Neka dođe Federer!
Sputnik pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u osminu finala Vimbldona da ga je Francuz Artur Rinderkneš namučio i dodao da je uradio sve što je bilo potrebno da dođe do pobede. Đoković je u trećem kolu Vimbldona savladao… »
Velika blamaža Vimbldona prema Đokoviću, ispisao istoriju, pa ovako odgovorio bezobraznoj voditeljki
Telegraf pre 2 sata
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je uspeo da pobedi Artura Rinderkneša u njihovom prvom međusobnom duelu 3-1. Bilo je to i njegovo 105. slavlje na Grend slemu u Londonu. Nole se na taj način… »
Novak Đoković posle pobede na Vimbldonu izazvao Rodžera Federera: Predložiću taj meč…
Danas pre 8 sati
Novak Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona trijumfom nad Francuzom Arturom Rinderknešom. Novak je slavio u četiri seta u vrlo kvalitetnom i neizvesnom duelu. – Malo veštine, malo sreće. Dao sam maksimum u taj-brejku, morao sam da budem dobar na… »
Vesti dana »
U braku je sa atraktivnom pevačicom, zaprosio ju je na roštiljijadi u Leskovcu! Evo ko je Stefan Cekić, pobednik “Pinkovih zvezda”
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih
Argentina posle produžetka izbacila Zelenortska Ostrva za plasman u osminu finala
Sputnik pre 17 minutajoš 8 povezanih
FOTO: Rumljani mučili i ubili muškarca iz Stare Pazove, a potom ga zakopali u dvorištu porodične kuće
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 1 povezana
Egipat u osmini finala posle drame u penal seriji i autogola koji je ušao u almanahe Mundijala
Danas pre 3 satajoš 1 povezana