Povezane vesti
Oglasila se Dragana Kosjerina nakon vesti da Mirka Vasiljević zauzima njeno mesto u popularnom kvizu: Voditeljka se javila iz…
Kurir pre 2 sata
Mnoge je nedavno iznenadila vest da bi glumica Mirka Vasiljević od septembra mogla da se nađe na poziciji voditeljke popularnog kviza "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine, koja je do sada bila na toj poziciji. Prva emisija sa Mirkom je već… »
"Tako su stajale stvari": Dragana Kosjerina se oglasila nakon vesti da je Mirka uskočila kao njena zamena
Mondo pre 4 sati
Glumica Mirka Vasiljević od septembra će se naći na poziciji voditeljke popularnog kviza "Ja volim Srbiju", umesto Dragane Kosjerine koja je do sada vodila ovaj formart. Ova vest je iznenadila mnoge, iako razlog za zamenu još uvek nije poznat. Prva… »
Dragana Kosjerina se oglasila sa putovanja nakon vesti da je menja Mirka Vasiljević: "Tako su stajale stvari"
Telegraf pre 3 sata
Vest da bi glumica Mirka Vasiljević od septembra mogla da preuzme voditeljsku ulogu u kvizu "Ja volim Srbiju", umesto dosadašnje voditeljke Dragane Kosjerine, izazvala je veliku pažnju javnosti. Dok je prva emisija sa Mirkom već snimljena, Dragana se… »
Dragana Kosjerina se oglasila iz ilegale: Nakon vesti da je Mirka Vasiljević uskočila kao njena zamena, raznežila sve: "Jači…
Blic pre 6 sati
Prva emisija sa Mirkom je već snimljena, dok je Dragana Kosjerina objavila opuštajuće trenutke sa putovanja na društvenim mrežama. Glumica je naglasila dobar i profesionalan odnos sa ljudima sa kojima snima emisiju, što joj uliva sigurnost i zadovoljstvo… »
Vesti dana »
Ugašena još tri mlada života: Dva osamnaestogodišnjaka savila automobil oko drveta u Banji Koviljači, mladić (22) poginuo u Surčinu. Uznemirujući prizor, MUP ponovo apeluje (foto)
Dnevnik pre 2 minutajoš 20 povezanih
Mbape: Pokazali smo da i mi znamo kako da igramo „prljav” fudbal
Politika pre 7 minutajoš 30 povezanih