Povezane vesti

Marija Šerifović ga odvela do finala, SAD okreće novu stranicu: Pevač šest meseci bio posvećen ovome - "Plašilo me je" (foto)…

Marija Šerifović ga odvela do finala, SAD okreće novu stranicu: Pevač šest meseci bio posvećen ovome - "Plašilo me je" (foto)…

Večernje novosti pre 1 dan
MAKEDONSKI pevač i nekadašnji finalista "Zvezda Granda" Ognjen Zdravkovski objavio je novu pesmu "Do neba", kojom posle godinu dana pauze najavljuje potpuno novo poglavlje svoje karijere. Foto: Privatna arhiva Reč je o projektu na kojem je radio više od… »
Marija Šerifović ga odvela do finala, SAD okreće novu stranicu: Ognjen Zdravkovski šest meseci bio posvećen ovome: plašilo me…

Marija Šerifović ga odvela do finala, SAD okreće novu stranicu: Ognjen Zdravkovski šest meseci bio posvećen ovome: plašilo me…

Kurir pre 1 dan
Makedonski pevač i nekadašnji finalista " Zvezda Granda" Ognjen Zdravkovski objavio je novu pesmu "Do neba", kojom posle godinu dana pauze najavljuje potpuno novo poglavlje svoje karijere. Reč je o projektu na kojem je radio više od šest meseci, a koji… »

Vesti dana »