Povezane vesti

Mala Cana slomljena nakon smrti Andrije Bajića! Kroz suze priznala: Njegove ćerke su nas tukle, imam snimak

Mala Cana slomljena nakon smrti Andrije Bajića! Kroz suze priznala: Njegove ćerke su nas tukle, imam snimak

Kurir pre 44 minuta
Andrija Bajić preminuo je danas na VMA usled teške bolesti u devetoj deceniji. Naša ekipa našla se na licu mesta kako bi izjavila saučešće i porazgovarala sa njegovom suprugom Malom Canom koja je Bajiću ostala verna do poslednjeg momenta. "Otišao je deo… »
"Potresena sam, bili smo zajedno kod lekara" Lepa Lukić slomljena zbog smrti Andrije Bajića, kroz suze se oprašta od kolege

"Potresena sam, bili smo zajedno kod lekara" Lepa Lukić slomljena zbog smrti Andrije Bajića, kroz suze se oprašta od kolege

Blic pre 1 sat
Lepa Lukić je uplakana objasnila kada su se viđali. Milena Plavšić nije znala za smrt kolege. Vest o smrti pevača Andrije Bajića, koji je preminuo u 89. godini, duboko je potresla njegove prijatelje, saradnike i celokupnu javnost. Ovaj veliki gubitak… »
Poslednji zajednički intervju Andrije Bajića i Male Cane: Ovako su govorili o svojoj ljubavi: "Svesna sam da je ogromna…

Poslednji zajednički intervju Andrije Bajića i Male Cane: Ovako su govorili o svojoj ljubavi: "Svesna sam da je ogromna…

Blic pre 1 sat
Ljubavna priča Male Cane (47) i Andrije Bajića (88) izaziva veliku pažnju zbog razlike u godinama od četiri decenije. Uprkos osporavanjima, par je već 15 godina u skladnom braku i uspešno prkosi predrasudama. Ljubavna priča pevačice Male Cane (47) i… »
Lepa Lukić slomljena zbog smrti našeg pevača: Izustila samo jedno, pa žestoko udarila na njegove ćerke

Lepa Lukić slomljena zbog smrti našeg pevača: Izustila samo jedno, pa žestoko udarila na njegove ćerke

Mondo pre 1 sat
Andrija Bajić preminuo je danas u 89. godini, na VMA-a, usled teške bolesti, a tragične vesti potresle su njegovu suprugu Malu Canu, ali i brojne kolege koje su bile bliske s njim. Između ostalih, vidno potresena je bila i Lepa Lukić koja kaže da joj je… »
Ovako je Mala Cana govorila o porodičnom skandalu sat vremena pred smrt Andrije bajića: Menjala sam mu katetere, njegove ćerke…

Ovako je Mala Cana govorila o porodičnom skandalu sat vremena pred smrt Andrije bajića: Menjala sam mu katetere, njegove ćerke…

Kurir pre 2 sata
Pevač Andrija Bajić preminuo je 7. jula u 89. godini života u bolnici. Njegova supruga, pevačica Mala Cana prolazi kroz najteže dane u životu. Ona ne može da dođe sebi otkako je saznala da je ostala bez životnog saputnika, a samo sat vremena ranije za… »
Ovo su poslednje fotografije Andrije Bajića i male Cane: Uživali u ljubavi, pevačica pokazala burmu, ništa nije naslućivalo da…

Ovo su poslednje fotografije Andrije Bajića i male Cane: Uživali u ljubavi, pevačica pokazala burmu, ništa nije naslućivalo da…

Kurir pre 2 sata
Andrija Bajić preminuo je danas u 89. godini života. Pevač je do poslednjeg dana bio sa svojom suprugom Malom Canom, a pre samo tri meseca ekipa Kurira našla se sa pevačem i pevačicom kako bismo sa njima uradili intervju. Tada su napravljene i njihove… »
Umro Andrija Bajić: Muž Male Cane preminuo u bolnici, kroz suze potvrdila tužnu vest

Umro Andrija Bajić: Muž Male Cane preminuo u bolnici, kroz suze potvrdila tužnu vest

Mondo pre 2 sata
Pevač Andrija Bajić je pre nekoliko nedelja doživeo moždani udar, nakon čega se oporavio, ali mu se stanje nešto kasnije pogoršalo. Nekoliko dana proveo je u bolnici dok su mu se doktori borili za život. Vest je potvrdila njegova supruga, pevačica Mala… »
Preminuo Andrija Bajić

Preminuo Andrija Bajić

B92 pre 1 sat
Pevač Andrija Bajić preminuo je u 89. godini na Vojnomedicinskoj akademiji usled teške bolesti. Pre nekoliko nedelja pevač Andrija Bajić doživeo je moždani udar, nakon čega se oporavio, ali mu se stanje nešto kasnije pogoršalo. Nekoliko dana proveo je u… »
Pevali smo zajedno pre tri meseca: Lepa Lukić očajna zbog smrti Andrije Bajića, izustila samo jedno

Pevali smo zajedno pre tri meseca: Lepa Lukić očajna zbog smrti Andrije Bajića, izustila samo jedno

Telegraf pre 2 sata
Andrija Bajić danas je preminuo u 89. godini, na VMA-a, usled teške bolesti. Ova vest potresla je njegovu suprugu Malu Canu, ali i brojne kolege koje su bile bliske s njim.- Između ostalih, vidno potresena je bila i Lepa Lukić koja kaže da joj je jako… »
"Menjala sam mu kateter, svima je bilo gadno": Mala Cana se potpuno slomila: "Sve mi je ostalo u kući..."

"Menjala sam mu kateter, svima je bilo gadno": Mala Cana se potpuno slomila: "Sve mi je ostalo u kući..."

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Mala Cana nekolikoi sati pre nego što je njen emotivni partner, pevač Andrija Bajić preminuo na VMA, govorila je o odnosu s njim i njegovim ćerkama. Cana je u razgovoru ispričala da s njegovim ćerkama nema kontakt, ali da bi trebalo da se vide u… »
Ćerkama ostavio kuću u Beogradu, a Mala Cana sa njim pobegla iz grada: Izbio haos zbog pevačeve imovine

Ćerkama ostavio kuću u Beogradu, a Mala Cana sa njim pobegla iz grada: Izbio haos zbog pevačeve imovine

Telegraf pre 2 sata
Legendarni pevač Andrija Bajić preminuo je danas, 7. jula, u 88. godini posle kratke bolesti na VMA. On je poslednjih 15 godina proveo u ljubavnom odnosu sa pevačicom Malom Canom, a haos između njegovih ćerki i pevčaice je ekalirao baš kada je on… »
"U šoku sam, sad sam saznala" oglasila se Mala Cana nakon smrti Andrije Bajića, pre tužnih vesti mu krenula u posetu

"U šoku sam, sad sam saznala" oglasila se Mala Cana nakon smrti Andrije Bajića, pre tužnih vesti mu krenula u posetu

Blic pre 2 sata
Mala Cana u šoku: 'Upravo sam saznala, i dalje sam na VMA u šoku sam šta se desilo' Pevač Andrija Bajić preminuo je danas na VMA usled teške bolesti u 89. godini života, a ekipa Blica stupila je u kontakt sa Malom Canom, koja je pre tužnih vesti već… »
Umro Andrija Bajić, pevač preminuo u 89. godini na VMA

Umro Andrija Bajić, pevač preminuo u 89. godini na VMA

Blic pre 2 sata
Pevač Andrija Bajić, suprug Male Cane, preminuo je danas na VMA-u. Andrija Bajić imao je preko 80 godina kada je preminuo. Pevač Andrija Bajić, muž Male Cane, preminuo je danas na VMA-a usled teške bolesti u devetoj deceniji. Pre nekoliko nedelja Andrija… »
Preminuo Andrija Bajić

Preminuo Andrija Bajić

Nova pre 2 sata
Popularni pevač Andrija Bajić preminuo je danas na VMA usled teške bolesti u devetoj deceniji. Pre nekoliko nedelja doživeo je moždfani udar, nakon čega se oporavio, ali mu se stanje nešto kasnije pogoršalo. Nekoliko dana proveo je u bolnici dok su mu se… »
Umro Andrija Bajić Pevač preminuo u bolnici u 89. godini, njegova supruga Mala Cana potpuno slomljena: Živote moj...

Umro Andrija Bajić Pevač preminuo u bolnici u 89. godini, njegova supruga Mala Cana potpuno slomljena: Živote moj...

Kurir pre 2 sata
Andrija Bajić preminuo je danas na VMA-a usled teške bolesti u devetoj deceniji. Pre nekoliko nedelja doživeo je moždani udar, nakon čega se oporavio, ali mu se stanje nešto kasnije pogoršalo. Nekoliko dana proveo je u bolnici dok su mu se doktori borili… »
"Skoro smo se čuli i dogovorili se..." Oglasila se Milena Plavšić nakon smrti Andrije Bajića, pevačica utučena: Pisali sam…

"Skoro smo se čuli i dogovorili se..." Oglasila se Milena Plavšić nakon smrti Andrije Bajića, pevačica utučena: Pisali sam…

Kurir pre 2 sata
Andrija Bajić preminuo je danas u 89. godini života, a njegove kolege opraštaju se od njega. Kako kaže svako od njih bio je mnogo, mnogo dobar čovek. Ekipa Kurira stupila je u kontakt sa pevačicom Milenom Plavšić koja još uvek nije bila informisana da je… »
Poslednji intervju Andrije Bajića Legendarni pevač govorio o životu, karijeri i nestvarnoj ljubavi sa Malom Canom: Mi smo kao…

Poslednji intervju Andrije Bajića Legendarni pevač govorio o životu, karijeri i nestvarnoj ljubavi sa Malom Canom: Mi smo kao…

Kurir pre 2 sata
Andrija Bajić koji je preminuo danas važio za jednog od doajena narodne muzike u Jugoslaviji. Poslednji intervju pokojni pevač dao je pre samo tri meseca za Kurir kada je govorio o svom životu, porodici, karijeri ali i ljubavi sa 41 godinu mlađom… »
Vera Matović progovorila o Andriji Bajiću i Maloj Cani: "Nema šta bilo ko da se meša u njihovu ljubav"

Vera Matović progovorila o Andriji Bajiću i Maloj Cani: "Nema šta bilo ko da se meša u njihovu ljubav"

Telegraf pre 2 sata
Nakon što je supruga Andrije Bajića, pevačica Mala Cana, saopštila da je pevač u kritičnom stanju posle moždanog udara, oglasila se i Vera Matović, njegova dobra koleginica i prijateljica. - Čula sam da je loše i mnogo mi je žao, on je divan i ja mu… »
Umro pevač Andrija Bajić (88): Mala Cana van sebe, potvrdila tužnu vest

Umro pevač Andrija Bajić (88): Mala Cana van sebe, potvrdila tužnu vest

Telegraf pre 2 sata
Andrija Bajić preminuo je danas na VMA-a usled teške bolesti u devetoj deceniji. Pre nekoliko nedelja doživeo je moždfani udar, nakon čega se oporavio, ali mu se stanje nešto kasnije pogoršalo. Nekoliko dana proveo je u bolnici dok su mu se doktori… »
"Bolestan je, star je čovek" Oglasila se kuma Male Cane (46) i pevača (88) koji je doživeo moždani udar, evo šta kaže

"Bolestan je, star je čovek" Oglasila se kuma Male Cane (46) i pevača (88) koji je doživeo moždani udar, evo šta kaže

Blic pre 3 sata
Branka Sovrlić je potvrdila da je Bajić u bolnici u Beogradu i izrazila nadu u njegov oporavak. Mala Cana je izjavila da je stanje i dalje loše i da je životno ugrožen, te da mu uskoro dolazi nefrolog. Pevač narodne muzike, Andrija Bajić (88), nalazi se… »
"Loše je": Mala Cana otkriva ko joj je od kolega ponudio pomoć za 41 godinu starijeg muža, ovo su novi detaji zdravstvenog…

"Loše je": Mala Cana otkriva ko joj je od kolega ponudio pomoć za 41 godinu starijeg muža, ovo su novi detaji zdravstvenog…

Blic pre 3 sata
Njegova supruga, pevačica Mala Cana, kaže da mu se zdravstveno stanje nije promenilo i dalje je loše. Neke Andrijine kolege su se javile da pitaju za njegovo zdravlje, dok su je mnogi razočarali zbog nebrige. Pevač Andrija Bajić (88) u bolnici je nakon… »
Oglasila se kuma Andrije Bajića i Male Cane: Branka Sovrlić o zdravstvenom stanju pevača: Nadam se...

Oglasila se kuma Andrije Bajića i Male Cane: Branka Sovrlić o zdravstvenom stanju pevača: Nadam se...

Kurir pre 4 sati
Kako je Kurir juče objavio, pevač Andrija Bajić nalazi se u bolnici zbog narušenog zdravstvenog stanja, a njegova supruga Mala Cana juče je za Kurir otkrila u kakvom je stanju pevač, ali i sa kakvim problemima se još suočava zbog njegovih ćerki koje su… »
Vera Matović se oglasila povodom slučaja Andrije Bajića: Čula sam da je... Pevačica i o njegovim ćerkama koje su napale Canu…

Vera Matović se oglasila povodom slučaja Andrije Bajića: Čula sam da je... Pevačica i o njegovim ćerkama koje su napale Canu…

Kurir pre 3 sata
Andrija Bajić trenutno se nalazi u bolnici u lošem zdravstvenom stanju, a kolege koje su bliske sa pevačem i njegovom suprugom Malom Canom, ne kriju da im je žao zbog Andrijinog stanja. Lepa Lukić, Branka Sovrlić koja je i kuma pevača i njegove supruge… »
Mala Čana spas traži u veri! Njenom suprugu Andriji Bajiću se bore za život, ona ne prestaje da se moli: Optužila njegove…

Mala Čana spas traži u veri! Njenom suprugu Andriji Bajiću se bore za život, ona ne prestaje da se moli: Optužila njegove…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Mala Cana prolazi kroz najteže životne trenutke dok se njen suprug Andrija Bajić bori za život na Vojnomedicinskoj akademiji. Neutešna pevačica svakodnevno se obraća Bogu kroz molitve koje deli na društvenim mrežama, nadajući se da će njen… »
"Uradiće sve da nas rastave": Pevač i dalje životno ugrožen, a evo šta su ćerke poručile Cani nakon tuče u bolnici

"Uradiće sve da nas rastave": Pevač i dalje životno ugrožen, a evo šta su ćerke poručile Cani nakon tuče u bolnici

Mondo pre 3 sata
Pevač Andrija Bajić (88) u bolnici je nakon što je doživeo moždani udar. Njegova supruga, pevačica Mala Cana oglasila se za "Blic" i otkrila informacije o njegovom zdravlju. Pevačica kaže da se njegovo stanje nije promenilo. - Stanje je isto. Loše je… »
"Podaj mu snage da izdrži..." Mala Cana se oglasila zbog stanja Andrije Bajića: "Životno je ugrožen"

"Podaj mu snage da izdrži..." Mala Cana se oglasila zbog stanja Andrije Bajića: "Životno je ugrožen"

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Mala Cana oglasila se i otkrila stanje svog izabranika, pevača Andrije Bajića (88) koji je hospitalizovan zbog moždanog udara. On je pre nekoliko dana prebačen na VMA, gde mu se bore za život. Cana se sada oglasila potresnom objavom na mrežama i… »
Najbogatija pevačica na estradi bila kuma Maloj Cani i Bajiću (88): Njemu se sada bore za život

Najbogatija pevačica na estradi bila kuma Maloj Cani i Bajiću (88): Njemu se sada bore za život

Telegraf pre 5 sati
Pevač Andrija Bajić (88) doživeo je moždani udar i trenutno je hospitalizovan zbog ugroženog stanja, a njegova četiri decenije mlađa devojka, pevačica Mala Cana kroz suze je otkrila detalje o njegovom stanju. Njihova ljubavna priča zaintrigirala je… »
Nakon drame u bolnici i tuče ćerke Andrije Bajića i Male Cane, oglasila se njihova kuma: "Bolestan je..."

Nakon drame u bolnici i tuče ćerke Andrije Bajića i Male Cane, oglasila se njihova kuma: "Bolestan je..."

Telegraf pre 4 sati
Nakon što je supruga Andrije Bajića, pevačica Mala Cana, saopštila da je pevač u kritičnom stanju posle moždanog udara, oglasila se i njihova kuma, pevačica Branka Sovrlić. Branka je za Telegraf kratko prokomentarisala zdravstveno stanje kolege… »
Najbogatija pevačica u Srbiji bila kuma Maloj Cani i 41 godinu starijem kolegi kojem se bore za život: "Ništa nije urađeno…

Najbogatija pevačica u Srbiji bila kuma Maloj Cani i 41 godinu starijem kolegi kojem se bore za život: "Ništa nije urađeno…

Blic pre 5 sati
Mala Cana i Andrija Bajić su par sa razlikom od 41 godine, a Andrija ima 88 godina. Njihov odnos je započeo kroz profesionalnu saradnju na muzičkim projektima. Pevačica Mala Cana i njen suprug, kolega Andrija Bajić, već duže vreme privlače veliku pažnju… »
„Godinama smo lagali javnost“ 41 godinu mlađa žena Andrije Bajića se guši u suzama: „NJEGOVE ĆERKE SU ME UDARALE, REAGOVALA JE…

„Godinama smo lagali javnost“ 41 godinu mlađa žena Andrije Bajića se guši u suzama: „NJEGOVE ĆERKE SU ME UDARALE, REAGOVALA JE…

Svet & Skandal pre 6 sati
Legendarni pevač Andrija Bajić (88) u kritičnom je stanju nakon što je doživeo moždani udar, a njegova četiri decenije mlađa supruga Mala Cana za „Blic“ je kroz suze govorila o njegovom stanju, ali i odnosu sa njegovim ćerkama. Ona tvrdi da je doživela… »
Pevačica otkrila detalje ugovora s 41 godinu starijim Andrijom: Ovako su podelili imovinu, klele je njegove ćerke

Pevačica otkrila detalje ugovora s 41 godinu starijim Andrijom: Ovako su podelili imovinu, klele je njegove ćerke

Mondo pre 10 sati
Legendarni pevač narodne muzike Andrija Bajić hitno je hospitalizovan na VMA zbog ozbiljnih srčanih problema i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi pod stalnim nadzorom lekara. Međutim, zdravstvenu dramu prate i porodični skandali. Njegova partnerka… »
Ovo je istina o podeli imovine Andrije Bajića! Mala Cana otkrila detalje ugovora s 41 godinu starijim pevačem i sukobu s…

Ovo je istina o podeli imovine Andrije Bajića! Mala Cana otkrila detalje ugovora s 41 godinu starijim pevačem i sukobu s…

Kurir pre 10 sati
Legendarni pevač narodne muzike Andrija Bajić primljen je u ponedeljak na Vojnomedicinsku akademiju zbog srčane dekompenzacije, odnosno akutnog pogoršanja srčanog popuštanja. Nakon prijema, zadržan je na Odeljenju urgentne interne medicine – jedinici… »
Mala Cana u centru novog skandala nakon tuče u bolnici: Ćerke Andreje Bajića je udarale, sad joj ne daju u kuću

Mala Cana u centru novog skandala nakon tuče u bolnici: Ćerke Andreje Bajića je udarale, sad joj ne daju u kuću

Mondo pre 10 sati
Legendarni pevač Andrija Bajić (88) u kritičnom je stanju nakon što je doživeo moždani udar. Nažalost, nakon što je hospitalizovan došlo je do fizičkog sukoba između njegove četiri decenije mlađe supruge Male Cane i njegovih ćerki. Mala Cana sada tvrdi… »
Mala Cana o podeli imovine Andrije Bajića, napravila ugovor sa 41 godinu starijim pevačem: "Obezbedili smo se"

Mala Cana o podeli imovine Andrije Bajića, napravila ugovor sa 41 godinu starijim pevačem: "Obezbedili smo se"

Telegraf pre 10 sati
Mala Cana oglasila se nakon što je pevač narodne muzike Andrija Bajić doživeo moždani udar i iznela optužbe na račun njegovih ćerki., ali je progovorila i o podeli imovine. Kako tvrdi, godinama je ćutala o njihovom odnosu, a sada je odlučila da progovori… »
Ovo je prava istina o podeli imovine Andrije Bajića. Mala Cana napravila ugovor sa 41 godinu starijim pevačem: "Hteo je da me…

Ovo je prava istina o podeli imovine Andrije Bajića. Mala Cana napravila ugovor sa 41 godinu starijim pevačem: "Hteo je da me…

Blic pre 12 sati
Incidenti u bolnici doveli su do intervencije policije, a Andrija je bio očajan zbog ponašanja svojih ćerki. Pevačica je na kraju istakla da je Andrija u veoma teškom zdravstvenom stanju i da se lekari bore za njegov život nakon moždanog udara i… »

Vesti dana »