Povezane vesti
Joveva: Rezolucija je ocena vlasti, a ne Srbije, Evropski parlament naziva stvari pravim imenom
Glas Zaječara pre 1 sat
"Malo mi je nerazumno i neshvatljivo da neko uvek traži neke neprijatelje, umesto da se pita zašto je toliko ljudi koji kažu da je negde problem i da proba da reši taj problem. Stalno samo upiru prstima u neke umesto da probaju da ih upere u sebe", rekla… »
Joveva: Rezolucija je ocena vlasti, a ne Srbije, Evropski parlament naziva stvari pravim imenom
N1 Info pre 6 sati
"Malo mi je nerazumno i neshvatljivo da neko uvek traži neke neprijatelje, umesto da se pita zašto je toliko ljudi koji kažu da je negde problem i da proba da reši taj problem. Stalno samo upiru prstima u neke umesto da probaju da ih upere u sebe", rekla… »
Nova pre 5 sati
Vesti dana »
Poslanici postavljali pitanja o zakonu o roditeljima negovateljima, Zmaj Jovinoj gimnaziji i Piculi
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Siniša Mali o najavljenoj novčanoj pomoći za sve punoletne građane: Otkrio prve konkretne informacije
Mondo pre 2 satajoš 19 povezanih
Sutra oblačnije i toplije, sledeće nedelje ponovo tropske temperature
Radio 021 pre 5 minutajoš 22 povezane