Povezane vesti
Joveva: Rezolucija je ocena vlasti, a ne Srbije, Evropski parlament naziva stvari pravim imenom
Glas Zaječara pre 21 dana
"Malo mi je nerazumno i neshvatljivo da neko uvek traži neke neprijatelje, umesto da se pita zašto je toliko ljudi koji kažu da je negde problem i da proba da reši taj problem. Stalno samo upiru prstima u neke umesto da probaju da ih upere u sebe", rekla… »
Joveva: Rezolucija je ocena vlasti, a ne Srbije, Evropski parlament naziva stvari pravim imenom
N1 Info pre 21 dana
"Malo mi je nerazumno i neshvatljivo da neko uvek traži neke neprijatelje, umesto da se pita zašto je toliko ljudi koji kažu da je negde problem i da proba da reši taj problem. Stalno samo upiru prstima u neke umesto da probaju da ih upere u sebe", rekla… »
Nova pre 21 dana
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih
NIS: U prvom polugodištu očuvano stabilno poslovanje, neto dobit 9,8 milijardi dinara
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Hidroelektrana "Đerdap" na korak do istorijskog minimuma – zasedao Štab za vanredne situacije
RTS pre 33 minutajoš 46 povezanih
N1 na Gazivodama posle rušenja: Više nema nikoga, vlasnik kaže da je 30 godina uložio u hotel (FOTO/VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Dubravka Valić Nedeljković i Miloš Garić kandidati za predsednika Saveta REM
Beta pre 29 minutajoš 26 povezanih