Povezane vesti

„Zlatni džoker“ Španije: Slučajnosti ne postoje – nadam se da će ovo da se nastavi

„Zlatni džoker“ Španije: Slučajnosti ne postoje – nadam se da će ovo da se nastavi

Sputnik pre 2 minuta
Heroj Španije Mikel Merino izjavio je posle pobede nad Belgijom rezultatom 2:1, i to njegovim kasnim golom u Inglvudu, da je veoma srećan zbog plasmana svog tima u polufinale Svetskog prvenstva. Fudbaleri Španije plasirali su se u polufinale SP, pošto… »
Lamens nad Belgijom

Lamens nad Belgijom

Sport klub pre 28 minuta
Španija je ispratila "zlatnu generaciju" Belgije pobedom 2:1 (1:1) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Severnoj Americi. Iako je presudan gol "pao" u 88. minutu, slobodno može da se kaže da se prelomni trenutak odigrao oko pauze za osveženje u drugom… »
Selektor Belgije: "Naterali smo Španiju da sumnja u sebe" VIDEO

Selektor Belgije: "Naterali smo Španiju da sumnja u sebe" VIDEO

B92 pre 28 minuta
Španija je pobedila Belgiju sa 2:1 u Inglvudu i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva. Selektor Belgije Rudi Garsija je istakao da je ekipa bila pogođena nesrećnim okolnostima. "Bila je to jedna od onih utakmica gde vam ništa ne ide od ruke. Juri… »
Selektor Španije: "Nepravedno je da neko ispadne iz tima zbog Merina"

Selektor Španije: "Nepravedno je da neko ispadne iz tima zbog Merina"

B92 pre 33 minuta
Selektor Španije Luis de la Fuente još jednom je pokazao da ima osećaj za prave odluke, pošto je njegovim izmenama "crvena furija" stigla do polufinala Svetskog prvenstva. Španija je u četvrtfinalu savladala Belgiju rezultatom 2:1, a junaci pobede bili… »
Mikel Merino, zlatna rezerva Luisa de la Fuentea

Mikel Merino, zlatna rezerva Luisa de la Fuentea

Sport klub pre 2 sata
Kad je Španiji bilo najpotrebnije, pojavio se Mikel Merino. I to u dvaput! Arsenalov vezista odsvirao je kraj mundijalske karijere Kristijanu Ronaldu za šest, a "zlatnoj generaciji" Belgije za tek dva minuta! Zahvaljujući džokeru selektora Luisa de la… »
Detalj koji je izbacio Belgiju sa Svetskog prvenstva: Oglasio se jedini čovek koji je Đavolima mogao da donese čudo!

Detalj koji je izbacio Belgiju sa Svetskog prvenstva: Oglasio se jedini čovek koji je Đavolima mogao da donese čudo!

Hot sport pre 2 sata
Da se nije povredio Tibo, ne bi bilo onako jeftinog gola! Tibo Kurtoa oglasio se nakon eliminacije Belgije sa Svetskog prvenstva i povrede zbog koje je u suzama morao da napusti četvrtfinalni meč protiv Španije. Iskusni golman nije isključio mogućnost da… »
Napustio teren u suzama zbog tragične povrede, pa posle meča poručio: "Ako tako odluče, ovo je možda bio moj poslednji meč za…

Napustio teren u suzama zbog tragične povrede, pa posle meča poručio: "Ako tako odluče, ovo je možda bio moj poslednji meč za…

Nova pre 2 sata
Triler na Svetskom prvenstvu u Americi dobio je svoju najtužniju i najpotresniju epizodu na krcatom „SoFi” stadionu u Los Anđelesu. Fudbaleri Španije savladali su Belgiju sa 2:1, ali utakmica je ostala u potpunoj senci momenta iz 72. minuta – jedan od… »
Heroj Španije! Mikel Merino: Ovo je ostvarenje sna

Heroj Španije! Mikel Merino: Ovo je ostvarenje sna

Kurir pre 2 sata
Španski fudbalski reprezentativac Mikel Merino izjavio je u Inglvudu da je veoma srećan zbog plasmana svog tima u polufinale Svetskog prvenstva. Fudbaleri Španije plasirali su se u polufinale SP, pošto su u četvrtfinalu pobedili Belgiju rezultatom 2:1… »
Tibo Kurtoa: "Ako mi to ne dozvole, onda je ovo možda bio moj poslednji meč"

Tibo Kurtoa: "Ako mi to ne dozvole, onda je ovo možda bio moj poslednji meč"

Telegraf pre 3 sata
Legendarni golman Tibo Kurtoa morao je da napusti teren u 72. minutu utakmice između Španije i Belgije (2:1) na krcatom "SoFi" stadionu u Los Anđelesu. Scene koje su obišle svet bile su potresne – jedan od najboljih golmana današnjice izašao je sa terena… »
Španija posle preokreta savladala Belgiju i plasirala se u polufinale

Španija posle preokreta savladala Belgiju i plasirala se u polufinale

Politika pre 10 sati
„Crvena furija” pobedila 2:1 golom Mikela Merina u 88. minutu. Fudbaleri Španije plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva, pošto su večeras u Los Anđelesu pobedili Belgiju rezultatom 2:1 (1:1). Španija je povela u 30. minutu golom Fabijana Ruiza… »
Španija u polufinalu Mundijala: Superheroj Merino zakazao blokbaster meč sa Francuskom

Španija u polufinalu Mundijala: Superheroj Merino zakazao blokbaster meč sa Francuskom

Danas pre 11 sati
Kada Španija pozove u pomoć, fudbaler Mikel Merino oblači odelo superheroja i spasava stvar na Mundijalu. Crvena furija plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva pošto je u Los Anđelesu u četvrtfinalu pobedila Belgiju sa 2:1. Kao i u osmini finala… »

Vesti dana »