Povezane vesti
Funkcioner iz Aranđelovca: Krivičnu prijavu protiv novinara podneo sam kao fizičko lice
Beta pre 22 dana
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »
Funkcioner iz Aranđelovca: Krivičnu prijavu protiv novinara podneo sam kao fizičko lice
Serbian News Media pre 22 dana
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »
Radio sto plus pre 22 dana
Todorović je 21. maja ove godine podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Skupštine opštine Aranđelovac Nikole Obradovića i sekretara Skupštine Đorđa Riznića, zbog onemogućavanja novinarki portala da, u interesu javnosti, prati i izveštava sa prve… »
Pravo u centar pre 22 dana
Rat krivičnim prijavama u Aranđelovcu: Opštinski funkcioneri ne daju novinarima da prate sednice Skupštine, a sad ih i tuže…
Nova pre 22 dana
ANEM ALARM: Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac podneo krivičnu prijavu protiv urednika medija eStvarnost
Cenzolovka pre 22 dana
U policijskoj stanici u Aranđelovcu urednik medija eStvarnost Dragan Todorović dao je izjavu povodom podnete krivične prijave Đorđa Riznića, sekretara Skupštine opštine Aranđelovac, zbog „lažnog prijavljivanja“. Krivična prijava Đorđa Riznića, zbog… »
Danas pre 22 dana
Đorđe Riznić (Aranđelovac): Krivičnu prijavu protiv Todorovića podnelo fizičko lice
Glas Šumadije pre 22 dana
Nakon što je glavni urednik aranđelovačkog portala E stvarnost Dragan Todorović 21. maja ove godine podneo krivičnu prijavu protiv Nikole Obradovića, predsednika Skupštine opštine Aranđelovac i Đorđa Riznića, sekretara Skupštine zbog onemogućavanja… »
Vesti dana »
Počela sedma runda pregovora Libana i Izraela u Rimu; Besent: Dogovor oko Ormuza danas ili sutra
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
"Videla sam ljude kako gaze preko mrtvih" Alarm u Evropi, u Briselu sazvan krizni sastanak! Svi čekaju odluku!
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Više od 20 udruženja za zaštitu životinja pozvalo Ministarstvo da povuče Nacrt zakona o dobrobiti životinja iz procedure
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
Tri decenije posle "Oluje": Kako je Subotica postala novi dom hiljadama prognanih
B92 pre 1 satjoš 114 povezane