Povezane vesti
Funkcioner iz Aranđelovca: Krivičnu prijavu protiv novinara podneo sam kao fizičko lice
Beta pre 23 sata
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »
Funkcioner iz Aranđelovca: Krivičnu prijavu protiv novinara podneo sam kao fizičko lice
Serbian News Media pre 23 sata
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »
Radio sto plus pre 23 sata
Todorović je 21. maja ove godine podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Skupštine opštine Aranđelovac Nikole Obradovića i sekretara Skupštine Đorđa Riznića, zbog onemogućavanja novinarki portala da, u interesu javnosti, prati i izveštava sa prve… »
Rat krivičnim prijavama u Aranđelovcu: Opštinski funkcioneri ne daju novinarima da prate sednice Skupštine, a sad ih i tuže…
Nova pre 23 sata
Pravo u centar pre 23 sata
ANEM ALARM: Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac podneo krivičnu prijavu protiv urednika medija eStvarnost
Cenzolovka pre 24 sata
U policijskoj stanici u Aranđelovcu urednik medija eStvarnost Dragan Todorović dao je izjavu povodom podnete krivične prijave Đorđa Riznića, sekretara Skupštine opštine Aranđelovac, zbog „lažnog prijavljivanja“. Krivična prijava Đorđa Riznića, zbog… »
Danas pre 24 sata
Đorđe Riznić (Aranđelovac): Krivičnu prijavu protiv Todorovića podnelo fizičko lice
Glas Šumadije pre 1 dan
Nakon što je glavni urednik aranđelovačkog portala E stvarnost Dragan Todorović 21. maja ove godine podneo krivičnu prijavu protiv Nikole Obradovića, predsednika Skupštine opštine Aranđelovac i Đorđa Riznića, sekretara Skupštine zbog onemogućavanja… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Iran podneo žalbu Savetu bezbednosti UN
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do vikenda, od nedelje osveženje
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 22 povezane
SAD pokreću strateški dijalog sa Srbijom, najavio ministar spoljnih poslova Srbije
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 13 povezanih
Uhapšen bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić u antikorupcijskoj akciji
Nedeljnik pre 57 minutajoš 15 povezanih
MUP apelovao na građane da ne pale travu i nisko rastinje zbog opasnosti od požara na otvorenom
Beta pre 12 minutajoš 9 povezanih