Povezane vesti

Funkcioner iz Aranđelovca: Krivičnu prijavu protiv novinara podneo sam kao fizičko lice

Funkcioner iz Aranđelovca: Krivičnu prijavu protiv novinara podneo sam kao fizičko lice

Beta pre 23 sata
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »

Serbian News Media pre 23 sata
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »

Radio sto plus pre 23 sata
Todorović je 21. maja ove godine podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Skupštine opštine Aranđelovac Nikole Obradovića i sekretara Skupštine Đorđa Riznića, zbog onemogućavanja novinarki portala da, u interesu javnosti, prati i izveštava sa prve… »
Rat krivičnim prijavama u Aranđelovcu: Opštinski funkcioneri ne daju novinarima da prate sednice Skupštine, a sad ih i tuže…

Rat krivičnim prijavama u Aranđelovcu: Opštinski funkcioneri ne daju novinarima da prate sednice Skupštine, a sad ih i tuže…

Nova pre 23 sata
Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac Đorđe Riznić izjavio je danas da je krivičnu prijavu protiv glavnog urednika aranđelovačkog portala E stvarnost Dragana Todorovića podneo kao fizičko lice, a ne kao funkcioner ili u svojstvu službenog lica, kako su… »

Pravo u centar pre 23 sata
ANEM ALARM: Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac podneo krivičnu prijavu protiv urednika medija eStvarnost

ANEM ALARM: Sekretar Skupštine opštine Aranđelovac podneo krivičnu prijavu protiv urednika medija eStvarnost

Cenzolovka pre 24 sata
U policijskoj stanici u Aranđelovcu urednik medija eStvarnost Dragan Todorović dao je izjavu povodom podnete krivične prijave Đorđa Riznića, sekretara Skupštine opštine Aranđelovac, zbog „lažnog prijavljivanja“. Krivična prijava Đorđa Riznića, zbog… »

Danas pre 24 sata
Đorđe Riznić (Aranđelovac): Krivičnu prijavu protiv Todorovića podnelo fizičko lice

Đorđe Riznić (Aranđelovac): Krivičnu prijavu protiv Todorovića podnelo fizičko lice

Glas Šumadije pre 1 dan
Nakon što je glavni urednik aranđelovačkog portala E stvarnost Dragan Todorović 21. maja ove godine podneo krivičnu prijavu protiv Nikole Obradovića, predsednika Skupštine opštine Aranđelovac i Đorđa Riznića, sekretara Skupštine zbog onemogućavanja… »

Vesti dana »