Povezane vesti
Dok me noge nose i glas služi, pevaću svom narodu: Milanče Radosavljević zakazao i treći koncert na "Tašmajdanu" (foto)
Večernje novosti pre 11 sati
POSLE dva rasprodata koncerta i nezapamćenog interesovanja publike, legendarni pevač Milanče Radosavljević zakazao je i treći koncert na stadionu "Tašmajdan", koji će biti održan 3. septembra pod sloganom "Jer ste vi to opet tražili". FOTO: Novosti Nakon… »
„Dok me noge nose i glas služi, pevaću svom narodu“: Milanče Radosavljević zakazao Tašmajdan 3
Svet & Skandal pre 14 sati
„Dok me noge nose i glas služi, pevaću svom narodu“: Milanče Radosavljević zakazao Tašmajdan 3. Na prvi koncert ste čekali 55 godina. Na drugi 55 dana. A na treći ćete čekati samo pet dana. Posle istorijske večeri na Tašmajdanu, posle nezapamćenog… »
„Dok me noge nose i glas služi, pevaću svom narodu“: Milanče Radosavljević zakazao Tašmajdan 3
Kurir pre 14 sati
Na prvi koncert ste čekali 55 godina. Na drugi 55 dana. A na treći ćete čekati samo pet dana. Posle istorijske večeri na Tašmajdanu, posle nezapamćenog interesovanja i rekordno rasprodatog drugog koncerta, Milanče Radosavljević je odlučio da ispuni želju… »
DA LI STE ZA TAŠMAJDAN 3?! Milanče Radosavljević rasprodao drugi koncert za 8 sati, pa jednim pitanjem bacio Srbiju u trans!
Svet & Skandal pre 1 dan
Milanče Radosavljević još jednom je pokazao da se o njemu i njegovim koncertima govori više nego ikada. Nakon istorijskog prvog solističkog koncerta na Tašmajdanu, koji je izazvao pravu buru širom Srbije i regiona, legendarni pevač ponovo je uzburkao… »
Vesti dana »
VREMEPLOV Kralj Milan Obrenović udario temelj Srpskim državnim železnicama
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Ministarki Snežani Paunović zbog kontroverzne izjave trajno zabranjen ulazak na Kosovo
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za sredu 15. jul: Danas pretežno sunčano i toplo, tokom dana mogući pljuskovi
Nova pre 4 satijoš 2 povezane
Turska izdala nalog za hapšenje Netanjahua. Pokrenuta procedura za izdavanje crvene poternice
Blic pre 4 satijoš 2 povezane