Povezane vesti
U svoje rodno Valjevo: Pevač dobio podršku od pesnika i iskusnijeg kolege (foto)
Večernje novosti 14.07.2026
PEVAČ Srđan Lazić Serđo predstavio je publici svoju novu pesmu "Pronađi me", koju je svečano promovisao u rodnom Valjevu, gradu u kojem je i započeo svoj muzički put. Foto: Tamara Stojanović Promocija je okupila brojne prijatelje i saradnike, a podršku… »
Srđan Lazić Serđo predstavio novu pesmu "Pronađi me" u rodnom Valjevu: Na proleće stiže i albu
Telegraf 14.07.2026
Pevač Srđan Lazić Serđo predstavio je publici svoju novu pesmu "Pronađi me", koju je svečano promovisao u rodnom Valjevu, gradu u kojem je i započeo svoj muzički put. Promocija je okupila brojne prijatelje i saradnike, a podršku su mu pružili i kolega… »
Vesti dana »
Epska katastrofa Zvezde, ništa od Lige Evrope: "Nije fer, UEFA nek ih kazni" VIDEO
B92 pre 24 satajoš 46 povezanih
Rijera nije štedeo svoje igrače, a posebnu poruku je imao za Bukarija: „Bili smo glupi u situacijama jedan na jedan – želim da mi se sa 50, 60 godina javi i kaže…!“
Hot sport pre 1 satjoš 38 povezanih
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Pogledajte snimke katastrofalne poplave u Nepalu, broj mrtvih porastao na 389: Među stradalima i državljanin Srbije
Nova pre 3 satajoš 40 povezanih
(FOTO) Dankove suze: Lazović slomljen posle eliminacije Partizana
Sport klub pre 55 minutajoš 68 povezanih