Povezane vesti
Kontrola, pretnje i neuspeli estetski zahvat: Moj život unutar ‘kulta’ Džefrija Epstina
Južne vesti 20.07.2026
BBC U nedelji u kojoj je umro osuđeni seksualni prestupnik i finansijer Džefri Epstin, Anja (nije joj pravo ime), otvorila je vrata stana u Njujorku. Ispred njih je stajao Epstinov brat Mark, koji je došao da joj kaže da mora da se iseli, kaže ona. Anja… »
Kontrola, pretnje i neuspeli estetski zahvat: Moj život unutar 'kulta' Džefrija Epstina
Radio 021 20.07.2026
Jedna od žrtava ispričala je za BBC kako je finansijer i osuđeni seksualni prestupnik Epstin vrbovao i zlostavljao njegove „asistentkinje“. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC U nedelji u kojoj je umro osuđeni seksualni prestupnik i finansijer… »
Kontrola, pretnje i neuspeli estetski zahvat: Moj život unutar 'kulta' Džefrija Epstina
BBC News 20.07.2026
Jedna od žrtava ispričala je za BBC kako je finansijer i osuđeni seksualni prestupnik Epstin vrbovao i zlostavljao njegove „asistentkinje“. U nedelji u kojoj je umro osuđeni seksualni prestupnik i finansijer Džefri Epstin, Anja (nije joj pravo ime)… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 43 povezane
Marta Kos otkazala posetu Srbiji; Vučić: Važnije šta će biti 16. septembra
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih
Studenti u blokadi iz Niša tvrde da policija poziva studente pred sutrašnje okupljanje
Mašina pre 3 satajoš 18 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Direktor Jovine gimnazije odluku sudija označio kao udar na ustavni poredak
Mašina pre 1 satjoš 15 povezanih