Povezane vesti
Pančevci poslali poruku posle Brage: "Idemo na pobedu"
Nova pre 3 sata
Štoper Železničara Mirko Milikić sabrao je utiske, a bilo ih je, nakon velike borbe i poraza 1:0 od favorizovane Brage u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Konferencije. Pančevci su pošteno namučili prošlosezonskog polufinalistu Lige Evrope i… »
Zoran Popović pecnuo sudiju iz Turske zbog penala za Bragu: "Ja mislim da nije bio, ali on je iskusan"
Telegraf pre 3 sata
Fudbaleri Železničara iz Pančeva odigrali su sjajan meč pred svojim navijačima, ali su ipak na kraju poraženi od ekipe portugalske Brage sa 0:1 golom Rikarda Horte iz penala u 66. minutu meča. Nakon utakmice, golman Zoran Popović istakao je da misli da… »
Aleksa Kuljanin bez straha napao Bragu: "Ja sam to najavljivao, bukvalno sam samo čekao trenutak da uđem"
Telegraf pre 3 sata
Fudbaleri Železničara iz Pančeva poraženi su od Brage sa 0:1 u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali su i pored toga ostavili dobar utisak pošto su napadali dobar deo meča i imali velike šanse da dođu do izjednačenja u završnici. Sjajan je bio i… »
Odlični Železničar namučio Bragu u Pančevu
Danas pre 4 sati
Fudbaleri Železničara iz Pančeva poraženi su na svom terenu od Brage rezultatom 1:0 (0:0) u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Pančevci su pružili snažan otpor portugalskom klubu koji je godinama u vrhu tamošnjeg fudbala, ali nisu… »
Vesti dana »
Marta Kos se oglasila o kampanji napada na predstavnike civilnog društva u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana