Povezane vesti
'Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom'
BBC News pre 1 dan
Hadeja Okeafor je začeta vantelesnom oplodnjom u Kanadi, ali je kasnije saznala da je belkinja umesto mešane rase i da ima 15 polubraće i sestara. Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što je mislila da je bio je kao i svaki drugi. Imala je u to vreme 12… »
‘Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom’
Danas pre 1 dan
Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što je mislila da je bio je kao i svaki drugi. Imala je u to vreme 12 godina i gledala je film sa majkom koja je iznebnuha izgovorila: „Šta bi bilo kad bih ti rekla da ti se ovo desilo?“ i nastavila je razgovor… »
‘Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom’
Južne vesti pre 1 dan
Hadeya Okeafor Hadeja Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što je mislila da je bio je kao i svaki drugi. Imala je u to vreme 12 godina i gledala je film sa majkom koja je iznebnuha izgovorila: „Šta bi bilo kad bih ti rekla da ti se ovo desilo?“ i… »
'Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom'
Radio 021 pre 1 dan
Hadeja Okeafor je začeta vantelesnom oplodnjom u Kanadi, ali je kasnije saznala da je belkinja umesto mešane rase i da ima 15 polubraće i sestara. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Hadeya Okeafor Hadeja Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što… »
Vesti dana »
Sijetl: Policija uhapsila osumnjičenog nakon pucnjave u kojoj je ubijeno troje ljudi
Beta pre 23 minutajoš 27 povezanih
Pre podne sunčani intervali, posle podne mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane
Hrabri Kemal spasao prijatelja: Petoro njegovih kolega planinara nije preživelo na Elbrusu, on se sam probio kroz mećavu
Nova pre 38 minutajoš 18 povezanih
Milenko Jovanov: Nakon rasprave u Skupštini moguće raspisivanje parlamentarnih izbora
N1 Info pre 3 minutajoš 10 povezanih