Povezane vesti

'Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom'

'Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom'

BBC News pre 23 dana
Hadeja Okeafor je začeta vantelesnom oplodnjom u Kanadi, ali je kasnije saznala da je belkinja umesto mešane rase i da ima 15 polubraće i sestara. Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što je mislila da je bio je kao i svaki drugi. Imala je u to vreme 12… »
‘Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom’

‘Ja sam belkinja rođena u porodici mešane rase posle greške sa vantelesnom oplodnjom’

Danas pre 23 dana
Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što je mislila da je bio je kao i svaki drugi. Imala je u to vreme 12 godina i gledala je film sa majkom koja je iznebnuha izgovorila: „Šta bi bilo kad bih ti rekla da ti se ovo desilo?“ i nastavila je razgovor… »

Južne vesti pre 23 dana
Hadeya Okeafor Hadeja Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što je mislila da je bio je kao i svaki drugi. Imala je u to vreme 12 godina i gledala je film sa majkom koja je iznebnuha izgovorila: „Šta bi bilo kad bih ti rekla da ti se ovo desilo?“ i… »

Radio 021 pre 23 dana
Hadeja Okeafor je začeta vantelesnom oplodnjom u Kanadi, ali je kasnije saznala da je belkinja umesto mešane rase i da ima 15 polubraće i sestara. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Hadeya Okeafor Hadeja Dan kad je Hadeja otkrila da nije ono što… »

Vesti dana »