Povezane vesti

Jevtić (Srpska lista): Čini mi se da idemo ka novim izborima na Kosovu pre kraja godine

Jevtić (Srpska lista): Čini mi se da idemo ka novim izborima na Kosovu pre kraja godine

Insajder pre 13 sati
Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je danas, govoreći o najavljenoj konstitutivnoj sednici Skupštine Kosova 6. avgusta, da mu se čini da Kosovu slede još jedni vanredni parlamentarni izbori pre kraja 2026. godine. Foto: Stefan Goranović… »

N1 Info pre 14 sati
Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je danas, govoreći o najavljenoj konstitutivnoj sednici Skupštine Kosova 6. avgusta, da mu se čini da Kosovu slede još jedni vanredni parlamentarni izbori pre kraja 2026. godine. Jevtić je za… »

Danas pre 14 sati
Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je danas, govoreći o najavljenoj konstitutivnoj sednici Skupštine Kosova 6. avgusta, da mu se čini da Kosovu slede još jedni vanredni parlamentarni izbori pre kraja 2026. godine. Jevtić je za… »

Vesti dana »