Povezane vesti
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
BBC News pre 22 dana
Film Rajka Grlića, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi" iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. „Drama koja se gleda sa osmehom na licu", opisuje mi „Karaulu" reditelj Rajko Grlić. Njegov film… »
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
Danas pre 23 dana
„Drama koja se gleda sa osmehom na licu“, opisuje mi „Karaulu“ reditelj Rajko Grlić. Njegov film, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi“ iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. Godinama kasnije… »
Južne vesti pre 23 dana
Arhiva Rajka Grlića „Drama koja se gleda sa osmehom na licu“, opisuje mi „Karaulu“ reditelj Rajko Grlić. Njegov film, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi“ iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze… »
Radio 021 pre 23 dana
Film Rajka Grlića, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi" iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Arhiva Rajka Grlića „Drama koja se gleda sa osmehom na… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Počela bitka za Staljingrad, umro Rudolf Valentino, rođen Džin Keli
Radio 021 pre 17 minutajoš 4 povezane
Izrael ponovo napao Siriju: Dron pogodio vozilo u blizini Damaska
IndeksOnline pre 12 minutajoš 1 povezana
Teheran oštro odgovorio Vašingtonu: Iran povukao važan potez u Ormuskom moreuzu
IndeksOnline pre 42 minutajoš 3 povezane
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Vojvodina - Železničar Pančevo u 6. kolu Superlige
Telegraf pre 27 minutajoš 8 povezanih
Japan pogodio zemljotres magnitude 5,9 stepeni, bez opasnosti od cunamija
Danas pre 9 satijoš 2 povezane