Povezane vesti
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
BBC News 31.07.2026
Film Rajka Grlića, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi" iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. „Drama koja se gleda sa osmehom na licu", opisuje mi „Karaulu" reditelj Rajko Grlić. Njegov film… »
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
Danas 31.07.2026
„Drama koja se gleda sa osmehom na licu“, opisuje mi „Karaulu“ reditelj Rajko Grlić. Njegov film, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi“ iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. Godinama kasnije… »
Južne vesti 31.07.2026
Arhiva Rajka Grlića „Drama koja se gleda sa osmehom na licu“, opisuje mi „Karaulu“ reditelj Rajko Grlić. Njegov film, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi“ iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze… »
Radio 021 31.07.2026
Film Rajka Grlića, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi" iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Arhiva Rajka Grlića „Drama koja se gleda sa osmehom na… »
Vesti dana »
"Seuta nije na prodaju": Protest u Madridu protiv španske vlade zbog migranata u enklavi
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana
Istorijski uspeh: Finska osvojila prvu medalju na Evropskom prvenstvu
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Predsednik Mančester sitija: Klub će dokazati da nije kriv za kršenje finansijskih pravila
Danas pre 12 satijoš 2 povezane