Povezane vesti
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
BBC News pre 1 dan
Film Rajka Grlića, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi" iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. „Drama koja se gleda sa osmehom na licu", opisuje mi „Karaulu" reditelj Rajko Grlić. Njegov film… »
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
Danas pre 1 dan
„Drama koja se gleda sa osmehom na licu“, opisuje mi „Karaulu“ reditelj Rajko Grlić. Njegov film, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi“ iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. Godinama kasnije… »
Radio 021 pre 1 dan
Film Rajka Grlića, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi" iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Arhiva Rajka Grlića „Drama koja se gleda sa osmehom na… »
Južne vesti pre 1 dan
Arhiva Rajka Grlića „Drama koja se gleda sa osmehom na licu“, opisuje mi „Karaulu“ reditelj Rajko Grlić. Njegov film, rađen po romanu Ante Tomića „Ništa nas ne sme iznenaditi“ iz 2006. godine, na mnogo načina spojio je ratom pokidane jugoslovenske veze… »
Vesti dana »
Uroš Medić: "Vidovdan je naša druga himna, donosim pojas kući u Srbiju"
Mondo pre 5 satijoš 87 povezanih
Pronađena tela brata i sestre u stanu na Bežanijskoj kosi: Komšije osetile neprijatan miris, sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Dnevnik pre 1 danjoš 24 povezane
Gori stambeni objekat u Čačku! Vatra guta krovnu konstrukciju: Vatrogasci hitno izleteli na teren, dramatične scene u centru grada (video)
Kurir pre 6 satijoš 32 povezane
Uhapšen mladić (19) blizu štanda SNS u Kragujevcu: Pronađeni sekira, nož i gasno-startni pištolj
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 16 povezanih
VIDEO Dvadeset i jedan mesec od pada nadstrešnice: Komemorativna šetnja i 16 minuta tišine
Radio 021 pre 1 danjoš 21 povezana