Povezane vesti
Snima se nastavak filma "Sam u kući": Pravi Kevin Mekalister se vraća posle 34 godine, očekuje nas neviđeni obrt
Kurir pre 1 dan
Studio Dizni je u ranim fazama razvoja novog filma iz kultne franšize "Sam u kući" i to sa legendarnim Makolijem Kalkinom ponovo u glavnoj ulozi. Ovo bi bio prvi put posle više od tri decenije da se Makoli Kalkin vraća ulozi Kevina Mekalistera, koja ga… »
Snima se nastavak filma "Sam u kući": Vraća se pravi Kevin nakon 34 godine, a spletke pravi - njegov sin
Nova pre 1 dan
Navodno je u pripremi novi nastavak filma "Sam u kući", a prema pisanju stranih medija, projekat predvodi Mekoli Kalkin, koji je u ovim filmovima tumačio glavnu ulogu - malog Kevina. Izvor je za People magazin rekao da je nastavak trenutno u veoma ranoj… »
Povratak Kevina Mekalistera: Mekoli Kalkin u pregovorima za novi film „Sam u kući“
Telegraf pre 1 dan
Kalkinova ideja: Zamena uloga. Svetom filma odjeknula je vest da je Mekoli Kalkin navodno u pregovorima za novi nastavak kultne franšize „Sam u kući“. Prvi film, objavljen 1990. godine, proslavio je Kalkina u ulozi osmogodišnjeg Kevina Mekalistera… »
Snima se nastavak filma "Sam u kući": Pravi Kevin Mekalister se vraća posle 34 godine, očekuje nas neviđeni obrt
Mondo pre 1 dan
Studio Dizni je u ranim fazama razvoja novog filma iz kultne franšize "Sam u kući" i to sa legendarnim Makolijem Kalkinom ponovo u glavnoj ulozi. Ovo bi bio prvi put posle više od tri decenije da se Makoli Kalkin vraća ulozi Kevina Mekalistera, koja ga… »
Vesti dana »
Seuta smirena, Brisel uznemiren – kako je novi migrantski talas ponovo uzdrmao EU
RTS pre 29 minutajoš 30 povezanih
Ruske balističke rakete zasule Kijev: Broje se mrtvi, pogođena ambasada NATO države (foto)
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih