Povezane vesti
ZBOG NJEGA SAM.MOGLA DA ZAVRŠIM U ZATVORU! Aleksandra Mladenović sada priznala sve: BIO JE MALOLETAN!
Svet & Skandal pre 7 sati
Popularna folk pevačica Aleksandra Mladenović osvojila je prestižno priznanje „Zlatna jabuka“ za pevačicu godine na manifestaciji održanoj u Lajkovcu. Ovo priznanje uručeno joj je kao potvrda za višegodišnji rad, uspešnu muzičku karijeru i značajan… »
"Još sam mogla u zatvoru da završim!" Aleksandra Mladenović prvi put priznala sve o vezi sa kolegom, pa otkrila u kakvoj je…
Kurir pre 10 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je u Lajkovcu nagrađena "Zlatnom jabukom" za pevačicu godine, kao priznanje za dugogodišnji rad, uspešnu karijeru i doprinos narodnoj muzici. Tim povodom govorila je o tome koliko joj ovo priznanje znači, ali se… »
“Još sam mogla u zatvoru završiti”: Aleksandra priznala sve o vezi sa kolegom, pa se dotakle krize: “Nemam…”
Telegraf pre 11 sati
Aleksandra Mladenović sinoć je u Lajkovcu dobila Zlatnu jabuku i to za pevačicu godine, kao priznanje za svoj dugogodišnji rad i doprinos narodnoj muzici. Tim povodom otkrila nam je kako se oseća ovim povodom, a osvrnula se i na odnose sa kolegama na… »
"Mogla sam u zatvoru da završim zbog Uroša Živkovića" Aleksandra Mladenović o vezi sa kolegom i krizi na estradi: "Nemam plan…
Blic pre 12 sati
Aleksandra Mladenović je u Lajkovcu nagrađena Zlatnom jabukom za pevačicu godine zbog doprinosa narodnoj muzici. Govori da danas na estradi vlada kriza sa pesmama i hitovima, ali naglašava da ima podršku kolega i da se šali kako bi se i u poljoprivredi… »
Vesti dana »
Tramp: SAD nisu dale pristanak da Ukrajina prozvodi rakete Patriot, ali su razgovori u toku
Nova pre 51 minutajoš 34 povezane
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 6 satijoš 11 povezanih
Amerika ide ka katastrofi kao Španija?; Tramp šokirao izjavom: "SAD bi prošle gore"
B92 pre 4 satijoš 29 povezanih