Povezane vesti

Češka dobila prvog stranca selektora u istoriji

Češka dobila prvog stranca selektora u istoriji

Sport klub pre 10 sati
Španski trener Santi Denija imenovan je za novog selektora reprezentacije Češke. Denija je prvi strani selektor reprezentacije Češke, a sa Savezom je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost nastavka saradnje. „Srećan sam što sam ovde, izuzetno sam… »
Istorijski trenutak: Česi će po prvi put ikada imati stranog selektora

Istorijski trenutak: Česi će po prvi put ikada imati stranog selektora

Večernje novosti pre 10 sati
Češka fudbalska reprezentacija po prvi put u svojoj istoriji imaće selektora iz inostranstva. Tu funkciju preuzeo je španski stručnjak Santi Denija, koji je sa Fudbalskim savezom Češke potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje. IMAGO… »
Prvi strani selektor u istoriji! Posle neuspeha na Mundijalu povučen je potez koji je ranije bio nezamisliv

Prvi strani selektor u istoriji! Posle neuspeha na Mundijalu povučen je potez koji je ranije bio nezamisliv

Kurir pre 19 sati
Denija je prvi strani selektor reprezentacije Češke, a sa Savezom je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost nastavka saradnje. "Srećan sam što sam ovde, izuzetno sam motivisan, pošto je velika prilika predvoditi češku reprezentaciju. Češki fudbal ima… »
Češka dobila novog selektora, radio je sa čuvenim Luisom de la Fuenteom

Češka dobila novog selektora, radio je sa čuvenim Luisom de la Fuenteom

Telegraf pre 19 sati
Fudbalski savez Češke saopštio je danas da je Španac Santi Denija novi je selektor seniorske reprezetnacije. Denija (52) je sa Savezom potpisao dvogodišnji ugovor i postao je prvi strani selektor Češke. - Srećan sam što sam ovde i izuzetno motivisan… »

Vesti dana »