Povezane vesti
Miško ga je savetovao: "Ne možeš ti sa Željkom" - sada žali jer nije otišao kod Obradovića!
Kurir pre 10 sati
Iskusni srpski košarkaš Nemanja Nedović otkrio je da je pre osam godina imao priliku da obuče dres Fenerbahčea i sarađuje sa Željkom Obradovićem, ali da je na savet menadžera Miodraga Miška Ražnatovića odlučio da krene drugim putem. Gostujući u "… »
"Ne možeš ti sa Željkom!" Rečenica koja je promenila Nedovićevu karijeru: Zbog saveta Miška Ražnatovića nije otišao kod…
Kurir pre 17 sati
Nemanja Nedović otvorio je dušu i otkrio detalj iz karijere koji je mogao potpuno da promeni njegov košarkaški put! Srpski bek, koji je iza sebe imao bogatu internacionalnu karijeru, gostovao je u podkastu "Kole.point", gde je pričao o brojnim temama, a… »
Nemanja Nedović progovorio o raskolu sa Crvenom zvezdom: Da su mi ranije rekli, ne bi bio problem
Euronews pre 18 sati
Srpski košarkaš Nemanja Nedović prvi put je detaljnije govorio o okolnostima pod kojima je završio drugi mandat u Crvenoj zvezdi. Gostujući u podkastu "Kole Point", kod Nenada Kostića, priznao je da ga je najviše pogodio način na koji je klub promenio… »
Nedović o Zvezdi: "Doživeo sam nepoštovanje" VIDEO
B92 pre 18 sati
Košarkaš Nemanja Nedović otvoreno je govorio o odlasku iz Crvene zvezde i otkrio detalje situacije koja je prethodila njegovom napuštanju Malog Kalemegdana. Srpski bek bio je gost podkasta "Kole Point" kod Nenada Kostića, gde se osvrnuo na, kako je… »
Nedović zalupio vrata povratku u Zvezdu: "Osetio sam nepoštovanje, to je za mene završena priča!"
Večernje novosti pre 20 sati
Srpski košarkaš Nemanja Nedović poručio je da se njegov povratak u Crvenu zvezdu neće dogoditi, čime je okončao nagađanja koja su se poslednjih meseci pojavljivala u javnosti. FOTO: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia Gostujući u podkastu… »
"Ako ti jednom pokaže trunku nepoštovanja..." Nemanja Nedović otkrio "prljav veš" o povratku u Crvenu zvezdu: To je završena…
Kurir pre 21 sat
Srpski bek Nemanja Nedović definitivno se ne vraća u Crvenu zvezdu. Iako se spekulisalo da će iskusni košarkaš možda ponovo obući dres kluba sa Malog kalemegdana, sada o tome više nema reči. Nedović je o ovoj temi pričao u podkastu " Kole point". Šta se… »
"Doživeo sam nepoštovanje, nema opcije da se vratim": Nedović otkrio "prljav veš" oko odlaska iz Zvezde i sve što se dešavalo…
Nova pre 20 sati
Mnoge je začudilo što je Nemanja Nedović odlučio da obuče dres Monaka, ali i način na koji je iznenada došlo do rastanka između njega i Crvene zvezde. Nemanja Nedović je gostovao u podkastu "Kole Point", čiji je autor Nenad Kostić, gde je prvi put… »
NBA finale ne može da se poredi sa ovim! Zvezdin Amerikanac otkrio šta je doživeo na večitom derbiju - zbog Beograda promenio…
Kurir pre 24 sata
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora ne krije da mu je sezona u Beogradu promenila pogled na evropsku košarku. Posle teškog perioda u Anadolu Efesu, američki krilni centar je eksplodirao u crveno-belom dresu, a sada je u podkastu "Behind the Grind"… »
Vesti dana »
"Imamo potpunu kontrolu" Tramp ponovo preti Iranu: "Ovo je poslednja šansa..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana