Povezane vesti
Rusi besni, Putinov opozicionar im pobegao ispred nosa, a sada su krenuli u totalnu osvetu! Stigao odgovor Moskve (video)
Kurir pre 21 dana
Ruske vlasti pokrenule su upravni postupak protiv opozicionog političara Borisa Nadeždina, optužujući ga za učešće u aktivnostima "nepoželjne organizacije", saopštila je pres služba moskovskih sudova. Postupak je pokrenut zbog intervjua koji je Nadeždin… »
Poruka Putinu: "Živ sam i pobegao sam" VIDEO
B92 pre 21 dana
Opozicioni ruski političar Boris Nadeždin objavio na svom Telegram kanalu da je uspeo da napusti zemlju uprkos zabrani koju su mu vlasti ranije nametnule. U videu snimljenom ispred Ajfelovog tornja u Parizu poručio je: "Pozdrav svima. Imam dobre vesti… »
Pobegao Putinu ispred nosa! Službe Kremlja na aparatima! Oglasio se ispred Ajfelove kule: "Živ sam i slobodan, morao sam da…
Kurir pre 21 dana
Ruski opozicioni političar Boris Nadeždin saopštio je u ponedeljak da je napustio Rusiju, nekoliko dana nakon što je bio primoran da odustane od kandidature na parlamentarnim izborima zakazanim za septembar zbog, kako tvrdi, sve većeg pritiska vlasti… »
Osuđeni ruski opozicioni političar Boris Nadeždin pobegao u Francusku
Danas pre 22 dana
Boris Nadeždin, jedan od poslednjih preostalih kritičara Kremlja koji boravi u Rusiji, a nije u zatvoru, izjavio je danas da je napustio zemlju. „Imam dobre vesti. Živ sam i slobodan. Nažalost, nisam u Rusiji“, rekao je Nadeždin u video snimku… »
Vesti dana »
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije i rasprave o rebalansu budžeta
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
“Svi smo Jovina”: Protiv kancera i patološke mržnje prema svemu lepom, učenom i izuzetnom borimo se ekstremnom solidarnošću (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 1 povezana
Kanada odgovorila Trampu: Nove carine pogađaju više od 700 američkih proizvoda
Danas pre 10 satijoš 1 povezana