Povezane vesti

"Ponuda za Ugrešića? Neprihvatljiva za Partizan!" Danko Lazović otkrio da li će biti pojačanja u Humskoj: Ispada da smo mi…

"Ponuda za Ugrešića? Neprihvatljiva za Partizan!" Danko Lazović otkrio da li će biti pojačanja u Humskoj: Ispada da smo mi…

Kurir pre 46 minuta
Pitanje koje ovog leta najčešće odzvanja među pristalicama Partizana je sasvim jednostavno: Kada stižu pojačanja? Odgovor nudi generalni direktor kluba Danko Lazović. Iako uverava javnost da će tim do kraja prelaznog roka pretrpeti određena osveženja… »
Lazović: Mora da se zna sa čim se Partizan suočava

Lazović: Mora da se zna sa čim se Partizan suočava

Sport klub pre 56 minuta
Generalni direktor Partizana Danko Lazović govorio je otvoreno o brojnim važnim temama na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Retko se oglašava u javnosti, ali je toliko gorućih pitanja u Humskoj na koja je Lazović pokušao da odgovori ili pruži… »
"Mora da se zna sa čim se Partizan suočava": Retko govori, ali Lazović sad otvorio dušu o svim problemima "parnog valjka"

"Mora da se zna sa čim se Partizan suočava": Retko govori, ali Lazović sad otvorio dušu o svim problemima "parnog valjka"

Nova pre 26 minuta
Generalni direktor Partizana Danko Lazović retko istupa u javnosti, ali je u podkastu "2x45" govorio o svim ključnim temama koje trenutno potresaju klub iz Humske – od finansijske situacije i zabrane registracije igrača, preko mogućih ostavki… »
Partizan odbio osam miliona: Sasuolov plan isplate neprihvatljiv, Lazović najavio pojačanja!

Partizan odbio osam miliona: Sasuolov plan isplate neprihvatljiv, Lazović najavio pojačanja!

Hot sport pre 1 sat
Italijani su jedini poslali zvaničnu ponudu za Ugrešića, ali crno-beli ne žele da čekaju godinama na kompletno obeštećenje. FK Partizan dobio je konkretnu ponudu za Ognjena Ugrešića , ali mladi vezista pod ponuđenim uslovima neće napustiti Humsku… »
Lazović otvorio sve karte: Dok sam dolazio stigla je nova zabrana, Partizan mora da plati još 35.000 evra!

Lazović otvorio sve karte: Dok sam dolazio stigla je nova zabrana, Partizan mora da plati još 35.000 evra!

Hot sport pre 1 sat
Generalni direktor crno-belih govorio je o dugu, pojačanjima, kasnim platama i sudbini Saše Ilića u slučaju evropskog neuspeha. Danko Lazović odlučio je da javnosti detaljnije objasni zbog čega Partizan još nije završio prelazni rok, ali i zašto je… »
Danko Lazović: "Čujem da sam ja žrtvovao Sašu Ilića!? On je vezan za Partizan, ne za nas"

Danko Lazović: "Čujem da sam ja žrtvovao Sašu Ilića!? On je vezan za Partizan, ne za nas"

Mondo pre 1 sat
Uprava FK Partizan najavila je ostavke ukoliko se ne uđe u grupnu (ligašku) fazu Lige konferencija, a kako Danko Lazović ističe to je urađeno kako bi se "zaštitili trener Saša Ilić i igrači". Iako deluje da im je rukovodstvo na ovaj način napravilo… »
Lazović o odlasku iz kluba, besparici i pojačanjima koja svi čekaju

Lazović o odlasku iz kluba, besparici i pojačanjima koja svi čekaju

B92 pre 1 sat
Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Danko Lazović govorio je o aktuelnom trenutku u klubu na čijem je čelu. Prvi operativac crno-belih je u intervjuu za podkast "2x45", najpre, pojasnio saopštenje kluba koje je izazvalo veliku pažnju, a u kom je… »
Danko Lazović o prelaznom roku: "Biće pojačanja, ispada da smo mi nesposobni, u Partizanu nema velikog novca"

Danko Lazović o prelaznom roku: "Biće pojačanja, ispada da smo mi nesposobni, u Partizanu nema velikog novca"

Telegraf pre 1 sat
Generalni direktor Partizana Danko Lazović je bio gost podkasta "2x45", gde je govorio o brojnim temama. Između ostalog, on se dotakao pitanja da li će Saša Ilić ostati u Partizanu ukoliko ispadne iz Evrope, a pričao je i aktuelnom prelaznom roku koji… »
Danko Lazović otvorio dušu kao nikada do sada! Kakva je situacija u FK Partizan? Digao je glas o dugovanjima, obećanim…

Danko Lazović otvorio dušu kao nikada do sada! Kakva je situacija u FK Partizan? Digao je glas o dugovanjima, obećanim…

Kurir pre 2 sata
Situacija u FK Partizan daleko je od idealne i uprava crno-belih je obećala da će podneti ostavke ako se ne izbori plasman u Ligu konferencije. Malo posle toga žreb je bio nemilosrdan i Partizan je saznao potencijalnog rivala u plej-ofu, te će, ako… »
Lazović bez dlake na jeziku: O ostavkama uprave, dugu Partizana, dovođenju novih igrača...

Lazović bez dlake na jeziku: O ostavkama uprave, dugu Partizana, dovođenju novih igrača...

Večernje novosti pre 2 sata
Generalni direktor Partizana Danko Lazović govorio je o aktuelnoj situaciji u klubu, finansijskim izazovima, prelaznom roku i odgovornosti uprave. U razgovoru za podkast "2x45" istakao je da crno-beli rade na dovođenju novih igrača, ali da klub neće… »
Danko Lazović otkrio da li Saša Ilić ostaje u Partizanu ako ispadne u lk, pomenuo dugove, kašnjenje plata...

Danko Lazović otkrio da li Saša Ilić ostaje u Partizanu ako ispadne u lk, pomenuo dugove, kašnjenje plata...

Telegraf pre 2 sata
Fudbalski klub Partizan nije najbolje startovao u Superligi Srbije u novoj sezoni, pošto su kiksnuli dva puta u prva tri kola, od čega jednom u Humskoj gde ih je dobio IMT (1:2). Situacija nije najbolja, a Danko Lazović je bio gost u poznatom podkastu… »
Totalni rat u Humskoj: Legende zatražile hitne ostavke, Ljajić odgovorio Apelu!

Totalni rat u Humskoj: Legende zatražile hitne ostavke, Ljajić odgovorio Apelu!

Hot sport pre 3 sata
Grupa nekadašnjih igrača optužila je rukovodstvo da nema plan i pozvala članove Upravnog odbora da se odmah povuku. Novi sukob potresao je Partizan, samo nekoliko sati nakon što je rukovodstvo crno-belih objavilo da će podneti ostavke ukoliko ekipa ne… »
"Neko je potpisao, dobili smo zabranu": Lazović ne može da veruje šta se dešava u Partizanu

"Neko je potpisao, dobili smo zabranu": Lazović ne može da veruje šta se dešava u Partizanu

Mondo pre 4 sati
U Partizanu je ovih dana ponovo vanredno nakon što je aktuelno rukovodstvo objavilo da će napustiti klub ukoliko Saša Ilić ne uvede ekipu u grupnu fazu Lige konferencija, a na sve to stižu i druge obaveze koje otežavaju funkcionisanje crno-belih. Novi… »
Inicijatori „Apela za spas Partizana” odgovorili na saopštenje Uprave: „Nemate plan, znanje i odlučnost, bežite kad je najteže“…

Inicijatori „Apela za spas Partizana” odgovorili na saopštenje Uprave: „Nemate plan, znanje i odlučnost, bežite kad je najteže“…

Danas pre 11 sati
„Apel za spas Partizana“, koji okuplja bivše igrače beogradskog kluba oglasio se saopštenjem povodom najave uprave crno-belih da će podneti ostavke ukoliko Partizan ne izbori plasman u Ligu konferencije. Saopštenje Apela za spas Partizana prenosimo u… »

Vesti dana »