Povezane vesti

NEC odoleo u Pireju na Tadićevom debiju! VIDEO

NEC odoleo u Pireju na Tadićevom debiju! VIDEO

B92 pre 1 dan
Fudbaleri Olimpijakosa i NEC-a remizirali su u Pireju rezultatom 0:0, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Dušan Tadić debitovao je za NEC, iskusni srpski fudbaler dobio je priliku u 74. minutu, kada je zamenio Brajana Linsena… »
Potresna ispovest Nevenke Dobrić: Hrvatska vojska ubila mi je sina i svekra u izbegličkoj koloni

Potresna ispovest Nevenke Dobrić: Hrvatska vojska ubila mi je sina i svekra u izbegličkoj koloni

Euronews pre 19 sati
Nevenka Dobrić, čiji je sin Siniša (12) ubijen u izbegličkoj koloni tokom agresije Hrvatske na Republiku Srpsku Krajinu 1995. godine, izjavila je večeras na centralnom komemorativnom skupu u Mrkonjić Gradu povodom Dana sećanja na stradale u hrvatskoj… »
Dejan Stanković: "Zar će fudbal stati ako ne uđem u Ligu šampiona četvrti put?"

Dejan Stanković: "Zar će fudbal stati ako ne uđem u Ligu šampiona četvrti put?"

Mondo pre 19 sati
Dejan Stanković čuvao je svoj mir i mir ekipe posle poraza od Hapoel Berševe u Sombathelju u Mađarskoj i nakon ulaska u dvomeč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona iz "minusa", 0:1. Međutim, na dva pitanja novinara podigao je ton, ne uspevši da obuzda… »
Kvalifikacije za Ligu šampiona: Zvezda poražena od Hapoela u Mađarskoj, odluka pada u Beogradu

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Zvezda poražena od Hapoela u Mađarskoj, odluka pada u Beogradu

Newsmax Balkans pre 19 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoela Ber Ševe rezultatom 1:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Na neutralnom terenu u mađarskom Sombathelju Hapoel je slavio pogotkom Zahija Ahmeda u 38. minutu nakon nesporazuma… »
Vučić: Nikada više Srbija neće dozvoliti nikakve "Oluje" i pogrom srpskog naroda

Vučić: Nikada više Srbija neće dozvoliti nikakve "Oluje" i pogrom srpskog naroda

N1 Info pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Mrkonjić Gradu na centralnom obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja" da je trenutno očuvanje mira i stabilnosti najvažnije za Srbiju, koja, kako… »
Vučić na obeležavanju Dan sećanja za žrtve akcije „Oluja“: Srbija neće dozvoliti da se ponovi „Oluja“

Vučić na obeležavanju Dan sećanja za žrtve akcije „Oluja“: Srbija neće dozvoliti da se ponovi „Oluja“

Insajder pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Mrkonjić Gradu na centralnoj ceremoniji obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane u hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja" da Srbija nikada više i nigde neće dozvoliti da se ponovi "Oluja" i da… »
SKener: Kad su svi slabi, najviše je kriv trener!

SKener: Kad su svi slabi, najviše je kriv trener!

Sport klub pre 20 sati
Jako loše izdanje Crvene zvezde u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikcija za Ligu šampiona. Previše slabih pojedinaca, sistema igre ni na vidiku, sve viđeno za velike brige trenera Dejana Stankovića. Nema igrača koji zaslužuje pohvalu, a ono što je bio… »
Zvezda podbacila u Mađarskoj: Hapoel nosi minimalac u Beograd

Zvezda podbacila u Mađarskoj: Hapoel nosi minimalac u Beograd

Sport klub pre 20 sati
Podbacili su fudbaleri Crvene zvezde u Mađarskoj. U prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, izgubili su od „domaćeg“ Hapoel Ber Ševe – 0:1 (0:1). Dani analiza stoje pred Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Šampion Srbije, ipak, nema… »
Zvezda poklekla u Mađarskoj, Hapoel ima gol prednosti pred revanš

Zvezda poklekla u Mađarskoj, Hapoel ima gol prednosti pred revanš

RTS pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoela Berševe rezultatom 1:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako je imala igrača više tokom većeg dela drugog poluvremena, Zvezda nije uspela da stigne zaostatak iz prvog dela i obezbedi… »
Dodik: Hrvatska je 1995. godine izvršila agresiju na Republiku Srpsku

Dodik: Hrvatska je 1995. godine izvršila agresiju na Republiku Srpsku

N1 Info pre 20 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je večeras u Mrkonjić Gradu na centralnom obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u hrvatskoj oružanoj akciji "Oluja" da je Hrvatska, zajedno sa Armijom BiH, u leto i… »
Dodik: Hrvatska 1995. izvršila agresiju na Republiku Srpsku

Dodik: Hrvatska 1995. izvršila agresiju na Republiku Srpsku

Nova pre 19 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je večeras u Mrkonjić Gradu na centralnom obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u hrvatskoj oružanoj akciji „Oluja“ da je Hrvatska, zajedno sa Armijom BiH, u leto i… »
Pozitivne kritike nakon debija: Tadiću dovoljno i 15 minuta

Pozitivne kritike nakon debija: Tadiću dovoljno i 15 minuta

Sport klub pre 19 sati
Dušan Tadić je debitovao za ekipu NEC iz Nejmegena, a prošle sezone najprijatnije iznenađenje holandske Eredivizije, ostao je neporažen u Atini protiv grčkog velikana Olimpijakosa. Holandski mediji sa velikim poštovanjem izveštavaju o večerašnjem debiju… »
Ber Ševa - Crvena zvezda 1:0: Kiks poraz srpskog šampiona

Ber Ševa - Crvena zvezda 1:0: Kiks poraz srpskog šampiona

Euronews pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su posle slabe, neorganizovane igre doživeli poraz od Ber Ševe u prvom meču trećeg gola kvalifikacija za Ligu šampiona 1:0 (1:0). Poklon Mateusa i Lukasena u gol za trijumf pretvorio je Ahmed, a crveno-beli su od 57. minuta imali… »
-

-

Euronews pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde u prvom meču treće kvalifikacione runde za UEFA Ligu šampiona gostovali su Hapoel Ber Ševi u meču koji je usled opšteg stanja u tom delu sveta, odigran u Sombatelju, gradu na mađarsko-austrijskoj granici. Devetostruki uzastopni… »
LŠ (Q): Tadić i Popović debitovali, Oly i NEC remizirali

LŠ (Q): Tadić i Popović debitovali, Oly i NEC remizirali

Sport klub pre 20 sati
Odigrane su prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pobednika nije bilo u duelu Olimpijakosa i NEC-a iz Nejmegena. Za goste je prve minute odigrao nekadašnji kapiten srspke reprezentacije Dušan Tadić. U Sofiji je Levski došao do pobede… »
Očajna Zvezda izgubila sa igračem više, ovakva igra nije dostojna Lige šampiona

Očajna Zvezda izgubila sa igračem više, ovakva igra nije dostojna Lige šampiona

Nova pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoel Ber Ševe sa 1:0 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Od samog početka utakmice Zvezda je bila bolji rival, pritiskala, ali je u dva navrata Mirko Ivanić katastrofalno šutirao uprkos tome… »
Dodik: Na Dan sećanja govorimo istinu i oživljavamo ono što je zaboravljeno

Dodik: Na Dan sećanja govorimo istinu i oživljavamo ono što je zaboravljeno

Euronews pre 20 sati
Okupljanje u Mrkonjić Gradu povodom Dana sećanja na stradale u hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja" nije običan datum, već mesto kada govorimo istinu i kada zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću oživljavamo ono što je bilo u zaboravu, izajvio je… »
Košmaran debi kapitalca - Zvezda se vraća sa zaostatkom; "Da zaključimo o Lukasenu..." VIDEO

Košmaran debi kapitalca - Zvezda se vraća sa zaostatkom; "Da zaključimo o Lukasenu..." VIDEO

B92 pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoel Ber Ševe rezultatom 1:0 u mađarskom Sombathelju, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zbog bezbednosne situacije u Izraelu, Hapoel je kao domaćin utakmicu odigrao u mađarskom Sombathelju… »
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili od Hapoela Ber Ševe u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili od Hapoela Ber Ševe u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Insajder pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras u mađarskom Sombathelju od izraelske ekipe Hapoel Ber Ševa sa 0:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Detalj sa prethodne utakmice Crvene zvezde. foto: Tanjug/Amir Hamzagić Izraelski… »
Stanković za RTS: Nikome nije bio dan, ni meni, a ni mojim igračima

Stanković za RTS: Nikome nije bio dan, ni meni, a ni mojim igračima

RTS pre 20 sati
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković preuzeo je odgovornost za poraz od Hapoela Berševe u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ocenivši da njegova ekipa nije ličila na sebe i da je agresivna igra protivnika u potpunosti poremetila plan… »
Zvezda pala u Mađarskoj: Glupost Lukasena, crveni karton za Hapoel i neefikasnost šampiona Srbije obeležili meč!

Zvezda pala u Mađarskoj: Glupost Lukasena, crveni karton za Hapoel i neefikasnost šampiona Srbije obeležili meč!

Hot sport pre 21 sat
Crveno-beli su poraženi sa 1:0 u Mađarskoj nakon velike greške debitanta, dok nisu iskoristili isključenje Baltače i brojne prilike u nastavku. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoel Ber Ševe rezultatom 1:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija… »
Stanković: Dosta je konfuzno sa igračem više

Stanković: Dosta je konfuzno sa igračem više

Sport klub pre 20 sati
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković nije krio da se iznervirao zbog poraza od Hapoela iz Berševe u mađarskom Sombathelju, gde je konačan rezultat ostao 1:0 (1:0). „Odluke donosim ja, sastav pravim ja i takiku pravim ja. Sve ide na mene, to… »
Fudbaleri Zvezde u Mađarskoj poraženi od Hapoela u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ

Fudbaleri Zvezde u Mađarskoj poraženi od Hapoela u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ

Radio sto plus pre 20 sati
Izraelski prvak domaće utakmice u Evropi igra na neutralnom terenu zbog ratnog stanja na Bliskom istoku. Hapoel je poveo u 38. minutu, kada je Zahi Ahmed iskoristio grešku golmana Mateusa i štopera Derika Lukasena, te rutinski poslao loptu u mrežu… »
Dejan Stanković: "Sve neka ide na mene"

Dejan Stanković: "Sve neka ide na mene"

Mondo pre 20 sati
Dejan Stanković oglasio se posle poraza svog tima od Hapoel Berševe u Mađarskoj, na početku dvomeča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. "Nije bio najbolji dan, ni najbolja utakmica. Očekivao sam agresivnost i organizovanost, sad ne znam kako je… »
"Ja vam se večeras obraćam poslednji put kao predsednik Srbije": Vučić o operaciji 'Oluja' u Mrkonjić Gradu

"Ja vam se večeras obraćam poslednji put kao predsednik Srbije": Vučić o operaciji 'Oluja' u Mrkonjić Gradu

Mondo pre 20 sati
Večeras je u Mrkonjić Gradu u Republici Srpskoj obeležen Dan sećanja na sve stradale i prognane u oružanoj operaciji "Oluja" u organizaciji hrvatske vojske i policije 1995. godini kada je ubijeno ili nestalo oko 2.000 Srba i proterano više od 220.000… »
VIDEO Bizarna scena sa Zvezdinog meča: Mnogi ovo nikad pre nisu videli, evo kako je Hapoel dobio crveni karton

VIDEO Bizarna scena sa Zvezdinog meča: Mnogi ovo nikad pre nisu videli, evo kako je Hapoel dobio crveni karton

Nova pre 21 sat
Fudbaleri Hapoela iz Ber Ševe ostali su sa igračem manje na terenu u drugom poluvremenu meča sa Crvenom zvezdom u Sombatelju (Mađarska). Hapoel je kao formalni domaćin dočekao Zvezdu u Sombatelju, u okviru prvog meća trećeg kola kvalifikacija za Ligu… »
Prve reči Stankovića posle šokantnog poraza u Mađarskoj: Sve ide na mene...

Prve reči Stankovića posle šokantnog poraza u Mađarskoj: Sve ide na mene...

Kurir pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoela sa 0:1 (0:1) u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener crveno-belih Dejan Stanković izneo je prve utiske posle meča: - Moraćemo da ih slomimo, je li tako, nije najbolji dan ili utakmica. Da… »
Auu, šta se ovo dogodilo? Neverovatan crveni karton na utakmici Zvezde i Hapoela! (video)

Auu, šta se ovo dogodilo? Neverovatan crveni karton na utakmici Zvezde i Hapoela! (video)

Kurir pre 21 sat
Fudbaleri Crvene zvezde vode veliku borbu protiv Hapoel Ber Ševe u Mađarskoj, na neutralnom terenu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč je dobio veliki preokret u 58. minutu, kada je španski arbitar Hesus Hil Manzano isključio… »
Zvezda poražena od Hapoela: VAR bio uz crveno-bele, odluka u Beogradu

Zvezda poražena od Hapoela: VAR bio uz crveno-bele, odluka u Beogradu

Dnevnik pre 21 sat
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoela Ber Ševe rezultatom 1:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Na neutralnom terenu u mađarskom Sombathelju izraelski tim slavio je pogotkom Zahija Ahmeda u 38. minutu nakon nesporazuma… »
Zvezda se sa minusom vraća iz Mađarske: Crveno-beli poklonili gol i pobedu Hapoelu

Zvezda se sa minusom vraća iz Mađarske: Crveno-beli poklonili gol i pobedu Hapoelu

Kurir pre 21 sat
Od najnovijeg Hronološki Katai je iznudio udarac iz ugla. Arnautović nije uspeo da zahvati loptu posle centaršuta. Eliel Perec je završio utakmicu, a ušao je u igru Mohamad Kanan. Dvojica fudbalera Zvezde opomenuta su u istoj sekundi. Tiknizjan zbog… »
Prve reči Stankovića posle poraza Zvezde od Hapoela: "Ne želim izgovore, nisam na to navikao od mojih momaka..."

Prve reči Stankovića posle poraza Zvezde od Hapoela: "Ne želim izgovore, nisam na to navikao od mojih momaka..."

Nova pre 20 sati
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, oglasio se nakon poraza od Hapoela Ber Ševe (1:0) u Mađarskoj, u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Hapoel je kao formalni domaćin savladao Zvezdu u Sombatelju i tako se približio finalnoj… »
Stanković posle poraza: "Odgovornost je na meni"

Stanković posle poraza: "Odgovornost je na meni"

B92 pre 20 sati
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije krio razočaranje posle poraza od Hapoel Ber Ševe (1:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli su u mađarskom Sombathelju odigrali ispod očekivanja, a Stanković je preuzeo odgovornost… »
Zvezda na skeneru B92.sport: Stanković "ludeo" zbog igrača, ali sâm je kriv

Zvezda na skeneru B92.sport: Stanković "ludeo" zbog igrača, ali sâm je kriv

B92 pre 20 sati
Crvena zvezda razočarala je u Sombathelju i bledim izdanjem dovela u pitanje prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvak Srbije poražen je od Hapoel Ber Ševe (1:0), uz tek poneki bljesak dobre igre. Malo toga bilo je dobro kod Crvene zvezde… »
Dejan Stanković se oglasio posle iznenađujućeg poraza Zvezde: "Ovo nije bio ni moj dan, izgledali smo..."

Dejan Stanković se oglasio posle iznenađujućeg poraza Zvezde: "Ovo nije bio ni moj dan, izgledali smo..."

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde iznenađujuće su poraženi u prvom od dva meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Hapoel Ber Ševe u mađarskom Sombatelju na neutralnom terenu, tako da ih čeka dosta posla na revanšu u Beogradu - 1:0 (0:0). Iako su imali i… »
Stanković posle poraza Zvezde: Nije bio dan, ni moj, ni igrača, svodićemo račune posle revanša

Stanković posle poraza Zvezde: Nije bio dan, ni moj, ni igrača, svodićemo račune posle revanša

Večernje novosti pre 20 sati
CRVENA zvezda izgubila je od Hapoela iz Ber Ševe sa 1:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener crveno-belih Dejan Stanković svestan je da njegov tim nije izgledao dobro u Mađarskoj. FOTO: FK Crvena zvezda Strateg šampiona… »
Sramotno! Sudija dao igraču Zvezde crveni karton, a bio okrenut leđima: VAR ispravio brukanje Manzana

Sramotno! Sudija dao igraču Zvezde crveni karton, a bio okrenut leđima: VAR ispravio brukanje Manzana

Telegraf pre 21 sat
Nije španski sudija Hesus Hil Manzano ostao u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde, a potrudio se da tako bude i posle meča protiv Hapoel Ber Ševe. Naime, u 77. minutu, Manzano je pokazao crveni karton Lukasenu! Štoper Zvezde je ostao u čudu, nije… »
Ovo nikad nije viđeno na meču Zvezde: Fudbaler Ber Ševe dobio dva žuta kartona odjednom i isključen je iz igre

Ovo nikad nije viđeno na meču Zvezde: Fudbaler Ber Ševe dobio dva žuta kartona odjednom i isključen je iz igre

Telegraf pre 21 sat
Fudbaleri Crvene zvezde vode bitku protiv Hapoel Ber Ševe u Mađarskoj na neutralnom terenu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a od 58. minuta imaju igrača manje. Naime, sudija Hesus Hil Manzano iz Španije pokazao je dva žuta kartona… »
Zvezda izubila u Mađarskoj: Hapoel savladao crveno-bele, nije pomogao ni igrač više (foto/video)

Zvezda izubila u Mađarskoj: Hapoel savladao crveno-bele, nije pomogao ni igrač više (foto/video)

Večernje novosti pre 21 sat
CRVENA zvezda izgubila je od Hapoel Ber Ševe u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Mađarskoj sa 1:0, pa u revanšu mora da juri zaostatak. FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-belima nije pomoglo da izbegnu poraz ni to što su skoro pola… »
Delije pozvale igrače Zvezde do tribine posle poraza od Ber Ševe: Evo šta su tražili od fudbalera!

Delije pozvale igrače Zvezde do tribine posle poraza od Ber Ševe: Evo šta su tražili od fudbalera!

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoel Ber Ševe sa 1:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na "neutralnom terenu" u Mađarskoj. Crveno-beli su odigrali veoma lošu utakmicu, a nije im pomoglo ni to što su više od 30 minuta… »
(Poluvreme) Zvezda gubi u Mađarskoj: Lukasen poklonio gol Hapoelu, srpski šampion bez izgledne šanse!

(Poluvreme) Zvezda gubi u Mađarskoj: Lukasen poklonio gol Hapoelu, srpski šampion bez izgledne šanse!

Hot sport pre 22 sata
Crveno-beli posle prvog poluvremena gube sa 1:0 od Hapoel Ber Ševe, pošto je Ahmed kaznio veliku grešku debitanta Andreasa Lukasena. Crvena zvezda posle prvog poluvremena gubi od Hapoel Ber Ševe rezultatom 1:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za… »
VIDEO Šok za Zvezdu u Mađarskoj: Ovako je Hapoel poveo - kiks koji ne bi smeo da se dešava

VIDEO Šok za Zvezdu u Mađarskoj: Ovako je Hapoel poveo - kiks koji ne bi smeo da se dešava

Nova pre 22 sata
Fudbaleri Hapoela iz Ber Ševe poveli su 1:0 u 38. minutu protiv Crvene zvezde u Sombatelju (Mađarska), u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je kao favorit ušla u ovaj duel, iako je formalno gost u Mađarskoj, ali je… »
Košmarni početak Lukasena u Zvezdi: Kiks na debiju, zakomplikovao put ka Ligi šampiona

Košmarni početak Lukasena u Zvezdi: Kiks na debiju, zakomplikovao put ka Ligi šampiona

Mondo pre 22 sata
Novi štoper Crvene zvezde Derik Lukasen imao je košmarni debi na utakmici protiv Hapoela Berševe u Mađarskoj. Kao startni štoper bio je uz golmana Mateuša jedan od dvojice krivaca za gol Izraelaca. Pod pritiskom protivnika oni su predali loptu igračima… »
Ovako je crvena zvezda poklonila gol hapoelu: Veliki kiks Lukasena i Mateusa

Ovako je crvena zvezda poklonila gol hapoelu: Veliki kiks Lukasena i Mateusa

Kurir pre 22 sata
Veliki kiks odbrane Crvene zvezde skupo ih je koštao u 38. minutu utakmice u Sombatelju. Hapoel je poveo sa 1:0 golom Ahmeda posle loše intervencije Lukasena. Golman Mateus je pokušao da vrati loptu Deriku Lukasenu, koji mu je prethodno poslao povratno… »
Velika greška Mateusa i Lukasena - Hapoel vodi! VIDEO

Velika greška Mateusa i Lukasena - Hapoel vodi! VIDEO

B92 pre 22 sata
Crvena zvezda gubi u Mađarskoj od Hapoela iz Ber Ševe. Imali su crveno-beli izglednije šanse sve do primljenog gola, ali kada to nisu iskoristili - usledila je kazna. Mateus je dodao "kosku" Lukasenu, koji nije osetio da mu se šunja Ahmed iza leđa, iako… »
Delije na meču Lige šampiona istakle transparent posvećen operaciji "Oluja"

Delije na meču Lige šampiona istakle transparent posvećen operaciji "Oluja"

Telegraf pre 21 sat
Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju u Mađarskoj na neutralnom terenu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Hapoel Ber Ševe, a posle prvog poluvremena imali su zaostatak od jednog gola, pošto su Izraelci poveli preko Ahmeda u 38. minutu… »
Zvezda amaterski poklonila gol Hapoelu! Ogroman kiks Mateusa i Lukasena doneo vođstvo Izraelcima

Zvezda amaterski poklonila gol Hapoelu! Ogroman kiks Mateusa i Lukasena doneo vođstvo Izraelcima

Telegraf pre 22 sata
Fudbaleri Crvene zvezde sastali su se sa ekipom Hapoela Ber Ševe od 19.30, u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šamnpiona. Ušla je Zvezda konkretnije u meč, pretila je u nekoliko navrata, ali su ipak Izraelci prvi stigli do gola! Igrao… »
Zvezda poklonila gol Hapoelu: Hapoel pogodio posle greške crveno-belih (video)

Zvezda poklonila gol Hapoelu: Hapoel pogodio posle greške crveno-belih (video)

Večernje novosti pre 22 sata
CRVENA zvezda je poklonila gol Hapoelu iz Ber Ševe u utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Foto: Pedja Milosavljevic / Alamy / Profimedia Novajlija Derik Lukasen je dobio priliku od starta utakmice i on je pogrešio kod gola koji je postigao… »
(Sastavi) Zvezda kreće po plej-of: Stanković izabrao tim za Hapoel Ber Ševu!

(Sastavi) Zvezda kreće po plej-of: Stanković izabrao tim za Hapoel Ber Ševu!

Hot sport pre 23 sata
Crvena zvezda nastavlja evropski put ka Ligi šampiona, a naredna prepreka biće izraelski Hapoel Ber Ševa. Crveno-beli večeras od 19.30 časova igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje, u kojem će pokušati da naprave veliki… »
Zvezdin tim za Hapoel: Debituje Lukasen, Veljković na klupi

Zvezdin tim za Hapoel: Debituje Lukasen, Veljković na klupi

Dnevnik pre 23 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izabrao je startnih 11 za meč protiv Hapoel Ber Ševe u Mađarskoj, a od prvog minuta debitovaće reprezentativac Gane Derik Lukasen. Na klupi je ostao reprezentativac Srbije Miloš Veljković, a šansu će… »
Stanković u neverici širio ruke zbog poteza jednog od Zvezdinih igrača, ovo ne sme da se dešava VIDEO

Stanković u neverici širio ruke zbog poteza jednog od Zvezdinih igrača, ovo ne sme da se dešava VIDEO

Nova pre 22 sata
Fudbaleri Crvene zvezde imali su mnogo sreće na samom početku utakmice protiv Hapoel Ber Ševe u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Igrači izraelskog tima izašli su u presing od samog početka utakmice, a prilikom jednog takvog izleta rivala, lopta je… »
Zvezdin tim za Hapoel: večeras debituje Lukasen, Veljković na klupi

Zvezdin tim za Hapoel: večeras debituje Lukasen, Veljković na klupi

Politika pre 23 sata
Na klupi je ostao reprezentativac Srbije Miloš Veljković, a šansu će, očekivano. Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izabrao je startnih 11 za meč protiv Hapoel Ber Ševe u Mađarskoj, a od prvog minuta debitovaće reprezentativac Gane Derik… »
Evo kakva je poseta na utakmici Hapoel Ber Ševa - Zvezda u Mađarskoj: Mali broj ljudi, stiglo 400 Delija

Evo kakva je poseta na utakmici Hapoel Ber Ševa - Zvezda u Mađarskoj: Mali broj ljudi, stiglo 400 Delija

Telegraf pre 22 sata
Fudbaleri Crvene zvezde su počeli utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Hapoel Ber Ševe, a izraelski tim je zbog aktuelne situacije u svojoj zemlji domaćin u Mađarskoj. Identična situacija je dočekala šampiona Srbije, kao i Vikingur… »
Mačva bez bodova protiv Vojvodine u Novom Sadu

Mačva bez bodova protiv Vojvodine u Novom Sadu

Šabačke novosti pre 1 dan
Fudbaleri Mačve poraženi su od Vojvodine rezultatom 2:0 u utakmici trećeg kola Mozzart Bet Super lige Srbije, odigranoj na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu. Iako su Šapčani upisali treći poraz od početka prvenstva, pružili su veoma dobar otpor… »
Nova.rs u Sombatelju: Zvezdu sačekao "pakao" u Mađarskoj, biće baš teško igrati

Nova.rs u Sombatelju: Zvezdu sačekao "pakao" u Mađarskoj, biće baš teško igrati

Nova pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 19 sati i 30 minuta igraju protiv Hapoela iz Ber Ševe, ali u Mađarskoj, konkretnije u Sombatelju. To je prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto se revanš igra naredne sedmice u Beogradu. Izveštač… »
B92.sport u Sombathelju - sve "gori", Zvezda sa navijačima na Hapoel VIDEO

B92.sport u Sombathelju - sve "gori", Zvezda sa navijačima na Hapoel VIDEO

B92 pre 1 dan
Mađarski Sombathelj biće domaćin susreta između Hapoel Ber Ševe i Crvene zvezde. Novinar B92.sport Milan Tomić je u ovom gradu na krajnjem zapadu Mađarske i donosi najnovije informacije uoči susreta. Crveno-beli imaće podršku oko 500 navijača koji će… »
Odlučeno: Evo koliko će zvezdaša biti na stadionu

Odlučeno: Evo koliko će zvezdaša biti na stadionu

Sport klub pre 1 dan
Utakmica Hapoel Ber Ševa - Crvena zvezda odigraće se pred manje od 1.000 ljudi, definitivno nema slobodne prodaje ulaznica. Da je suprotno nema sumnje da bi stadion kapaciteta oko 9.000 mesta bio ispunjen navijačima Crvene zvezde, ali Hapoel je povukao… »

Vesti dana »