Povezane vesti
Šta je 'lutealna faza' i kako utiče na žene
BBC News pre 7 sati
Sve više žena govori o lutealnoj fazi, ali kako ona zapravo utiče na njih? „Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?", pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na društvenoj mreži TikToku, uz opis: „POV ( Point of View - Iz… »
Šta je ‘lutealna faza’ i kako utiče na žene
Danas pre 9 sati
„Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?“, pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na društvenoj mreži TikToku, uz opis: „POV ( Point of View – Iz mog ugla): Devojke u lutealnoj fazi„. Video ima 2,4 miliona pregleda i… »
Šta je 'lutealna faza' i kako utiče na žene
Radio 021 pre 9 sati
Sve više žena govori o lutealnoj fazi, ali kako ona zapravo utiče na njih? Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images „Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?", pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na… »
Šta je ‘lutealna faza’ i kako utiče na žene
Južne vesti pre 9 sati
Getty Images „Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?“, pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na društvenoj mreži TikToku, uz opis: „POV ( Point of View – Iz mog ugla): Devojke u lutealnoj fazi„. Video ima 2,4 miliona… »
Vesti dana »
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 1 satjoš 45 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih
Rumunija potapa barže natovarene kamenjem da poveća protok Dunava do nuklearne elektrane
Radio 021 pre 6 satijoš 23 povezane