Povezane vesti
Šta je 'lutealna faza' i kako utiče na žene
BBC News 05.08.2026
Sve više žena govori o lutealnoj fazi, ali kako ona zapravo utiče na njih? „Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?", pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na društvenoj mreži TikToku, uz opis: „POV ( Point of View - Iz… »
Šta je ‘lutealna faza’ i kako utiče na žene
Danas 05.08.2026
„Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?“, pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na društvenoj mreži TikToku, uz opis: „POV ( Point of View – Iz mog ugla): Devojke u lutealnoj fazi„. Video ima 2,4 miliona pregleda i… »
Šta je 'lutealna faza' i kako utiče na žene
Radio 021 05.08.2026
Sve više žena govori o lutealnoj fazi, ali kako ona zapravo utiče na njih? Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images „Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?", pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na… »
Šta je ‘lutealna faza’ i kako utiče na žene
Južne vesti 05.08.2026
Getty Images „Da li mi se to samo čini ili sam najružnija osoba na svetu?“, pita žena u ranim tridesetim godinama u videu-snimku na društvenoj mreži TikToku, uz opis: „POV ( Point of View – Iz mog ugla): Devojke u lutealnoj fazi„. Video ima 2,4 miliona… »
Vesti dana »
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; U Izraelu kritike Netanjahuovog govora u Njujorku
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Pravo u centar pre 1 satjoš 22 povezane
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 32 minutajoš 41 povezana
Danas nije poslednji dan za podizanje 6.000 dinara: Oglasila se hitno Pošta Srbije! Evo koliko još imate vremena
Blic pre 12 minutajoš 19 povezanih