Povezane vesti

"Meni je Oluja bila odmor" Tompsonova sramna izjava o vojnoj operaciji - evo šta je pričao pre tri decenije: "Pušku iz rata…

"Meni je Oluja bila odmor" Tompsonova sramna izjava o vojnoj operaciji - evo šta je pričao pre tri decenije: "Pušku iz rata…

Blic pre 10 sati
Tompson je poznat po pesmama koje pozivaju na ustaštvo i mržnju prema Srbima. Njegova ćerka Marija Perković nedavno je započela vojnu obuku, a Tompson i njegova supruga su prisustvovali njenoj zakletvi. Hrvatski ekstremista Marko Perković Tompson… »
"Meni je oluja bila odmor" sramna izjava Tompsona: Pušku iz rata čuvam kao suvenir

"Meni je oluja bila odmor" sramna izjava Tompsona: Pušku iz rata čuvam kao suvenir

Kurir pre 9 sati
Hrvatski ekstremista Marko Perković Tompson učestvovao je u vojnoj operaciji "Oluja", a istu je opisao kao svojevrsni odmor od estrade. Tompson je u intervjuu koji je pre skoro tri decenije, precizno 1997. godine, dao hrvatskom nacionalnom emiteru otkrio… »
"Oluja mi je bila odmor": Skandalozna izjava Tompsona odjeknula Srbijom - "Pušku čuvam kao suvenir"

"Oluja mi je bila odmor": Skandalozna izjava Tompsona odjeknula Srbijom - "Pušku čuvam kao suvenir"

Telegraf pre 11 sati
Hrvatski ekstremista i osvedočeni srbomrzac Marko Perković Tompson učestvovao je u zločinačkoj operaciji "Oluja", koju je opisao kao svojevrsni odmor od estrade. Tompson je u intervjuu koji je 1997. godine dao hrvatskom nacionalnom emiteru otkrio je da… »
"Oluja je za mene bila odmor": Skandalozne reči Tompsona o bolnoj temi Srba, pušku sačuvao kao suvenir

"Oluja je za mene bila odmor": Skandalozne reči Tompsona o bolnoj temi Srba, pušku sačuvao kao suvenir

Mondo pre 13 sati
Tompson je u intervjuu koji je 1997. godine dao hrvatskom nacionalnom emiteru otkrio je da nije ni slutio da će postati pevač. "Meni je Oluja bila odmor, sve ovo me pomalo zamaralo. Ova estrada, pošto se ja nikada nisam mislio baviti ovime, slučajno se… »

Vesti dana »