Повезане вести
Веселиновић: Односи између Србије и Хрватске најлошији од рата до данас
Сербиан Невс Медиа пре 24 сата
Универзитетски професор из Новог Сада и један од покретача научних скупова о хрватско-српским односима Јанко Веселиновић оценио је да су данас односи између Србије и Хрватске најгори након ратних сукоба деведесетих. “Ми смо овде… »
Бета пре 24 сата
Универзитетски професор из Новог Сада и један од покретача научних скупова о хрватско-српским односима Јанко Веселиновић оценио је да су данас односи између Србије и Хрватске најгори након ратних сукоба деведесетих. Он је на… »
Радио сто плус пре 24 сата
“Ми смо овде и ове године да кажемо да се не слажемо са антицивилизацијском реториком и да учећи од неких других народа, који су превазишли своју ратну прошлост, треба да се окренемо будућности, односно сарадњи и помирењу. Ако… »
Право у центар пре 24 сата
Универзитетски професор из Новог Сада и један од покретача научних скупова о хрватско-српским односима Јанко Веселиновић оценио је да су данас односи између Србије и Хрватске најгори након ратних сукоба деведесетих. “Ми смо овде… »
Вести дана »
Плате у јавном сектору веће око 5.300 динара него код приватника
Политика пре 32 минутајош 32 повезане
Пожари и даље широм Србије: Мађарска шаље помоћ, нова жаришта на Гочу
Наслови.аи пре 37 минутајош 94 повезане
Ђилас оптужио власт да је унела мржњу међу људе, Понош да је креирала осиромашене грађане
Бета пре 12 минутајош 27 повезаних
Шеф ЦИА изненада у Москви: Ретклиф стигао у Русију, разлог посете обавијен велом тајне
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане