Povezane vesti

Kad je saznao da ima rak, život mu se preokrenuo: Nije dobijao uloge, ostao i bez nacionalne penzije

Kad je saznao da ima rak, život mu se preokrenuo: Nije dobijao uloge, ostao i bez nacionalne penzije

Telegraf pre 6 sati
Čuveni glumac Marko Nikolić, publici najpoznatiji kao Giga Moravac iz serije "Bolji život", preminuo je pre sedam godina, u 73. godini, nakon duge i teške borbe sa bolešću. Nikolić je svojevremeno otvoreno govorio o periodu kada mu je dijagnostikovana… »
"Niko me više nije zvao da igram uloge, ukinuta mi je nacionalna penzija": Legendarni Marko Nikolić je otvoreno pričao o tome…

"Niko me više nije zvao da igram uloge, ukinuta mi je nacionalna penzija": Legendarni Marko Nikolić je otvoreno pričao o tome…

Nova pre 8 sati
Čuveni glumac Marko Nikolić preminuo je pre sedam godina, u 73. godini nakon duge borbe za život. Marko je vodio borbu sa opakom bolešću, a kako je jednom prilikom ispričao, nakon što je saznao dijagnozu - izgubio je brojne angažmane. "Kada sam se… »
Kad je saznao da ima rak, više mu nisu davali uloge: Na terapije išao prevozom, a oduzeli mu i nacionalnu penziju

Kad je saznao da ima rak, više mu nisu davali uloge: Na terapije išao prevozom, a oduzeli mu i nacionalnu penziju

Mondo pre 9 sati
Velikan domaćeg glumišta Marko Nikolić, kojeg je publika najviše zavolela kroz ulogu Gige Moravca u seriji "Bolji život", doživeo je užasnu napravdu nakon što se razboleo. Iako je za života imao preko 120 uloga na filmu, televiziji i u pozorištu, sve se… »
Kad je saznao da ima rak više nije dobio nijednu ulogu, izgubio je i nacionalnu penziju: Na hemioterapije išao autobusom…

Kad je saznao da ima rak više nije dobio nijednu ulogu, izgubio je i nacionalnu penziju: Na hemioterapije išao autobusom…

Blic pre 11 sati
Godinama se tiho i sam borio sa bolešću i finansijskim problemima nakon gubitka angažmana i penzije. Zdravstvene tegobe primorale su ga na drastičnu promenu životnih navika i suočavanje sa strahom od smrti. Velikan domaćeg glumišta Marko Nikolić… »

Vesti dana »