Povezane vesti
Jeste li finansijski pismeni: Kako i na šta trošite novac
BBC News pre 4 sati
Koliko para ćemo potrošiti, koliko možemo da uštedimo, da li je određeni kredit povoljan ili koliko zapravo plaćamo kroz kamatu, sve je to finansijska pismenost. „Efektivna i nominalna kamatna stopa." Dok mi službenik u banci objašnjava uslove kredita… »
Da li ste finansijski pismeni: Kako i na šta trošite novac
Danas pre 4 sati
„Efektivna i nominalna kamatna stopa.“ Dok mi službenik u banci objašnjava uslove kredita, shvatam da neke od njih čujem prvi put. Klimam glavom i pokušavam da shvatim šta zapravo potpisujem. Na slične, teško razumljive termine nailazim svakodnevno – kad… »
Radio 021 pre 4 sati
Koliko para ćemo potrošiti, koliko možemo da uštedimo, da li je određeni kredit povoljan ili koliko zapravo plaćamo kroz kamatu, sve je to finansijska pismenost. BBC/ilustracija/Jakov Ponjavić „Efektivna i nominalna kamatna stopa." Dok mi službenik u… »
Jeste li finansijski pismeni: Kako i na šta trošite novac
Danas pre 4 sati
„Efektivna i nominalna kamatna stopa.“ Dok mi službenik u banci objašnjava uslove kredita, shvatam da neke od njih čujem prvi put. Klimam glavom i pokušavam da shvatim šta zapravo potpisujem. Na slične, teško razumljive termine nailazim svakodnevno – kad… »
Južne vesti pre 4 sati
BBC/ilustracija/Jakov Ponjavić „Efektivna i nominalna kamatna stopa.“ Dok mi službenik u banci objašnjava uslove kredita, shvatam da neke od njih čujem prvi put. Klimam glavom i pokušavam da shvatim šta zapravo potpisujem. Na slične, teško razumljive… »
Vesti dana »
Konaković: Proterivanje dva zvaničnika Ambasade Srbije u BiH u narednih 48 časova
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana
Britanski ministar u Donjem domu govorio o sankcijama protiv izraelskih naseljenika
Politika pre 41 minutajoš 25 povezanih