Povezane vesti

'Nisam mogla da prepoznam dečka': Kako sam otkrila da sam slepa za lica

BBC News pre 9 sati
Stručnjaci kažu da je slepilo za lica uobičajenije nego što je većina ljudi svesna i da pogađa otprilike svakog 50. čoveka. Jednom prilikom nisam uspela da prepoznam nekoga ko mi je u to vreme bio dečko. Bili smo zajedno oko šest meseci, a onda samo… »
‘Nisam mogla da prepoznam dečka’: Kako sam otkrila da sam slepa za lica

Južne vesti pre 9 sati
BBC/Maryam Nikan Jednom prilikom nisam uspela da prepoznam nekoga ko mi je u to vreme bio dečko. Bili smo zajedno oko šest meseci, a onda samo naleteli jedno na drugo u supermarketu. Ali dok smo se mimoilazili u prolazu između rafova za pahuljice, nisam… »

Danas pre 9 sati
Jednom prilikom nisam uspela da prepoznam nekoga ko mi je u to vreme bio dečko. Bili smo zajedno oko šest meseci, a onda samo naleteli jedno na drugo u supermarketu. Ali dok smo se mimoilazili u prolazu između rafova za pahuljice, nisam imala pojma ko… »

Radio 021 pre 9 sati
Stručnjaci kažu da je slepilo za lica uobičajenije nego što je većina ljudi svesna i da pogađa otprilike svakog 50. čoveka. BBC/Maryam Nikan Jednom prilikom nisam uspela da prepoznam nekoga ko mi je u to vreme bio dečko. Bili smo zajedno oko šest meseci… »

Vesti dana »