Povezane vesti

Mi snaga naroda: Ne možemo da nađemo profesora Nestorovića, ne javlja nam se od poslednjeg sastanka predsedništva

Mi snaga naroda: Ne možemo da nađemo profesora Nestorovića, ne javlja nam se od poslednjeg sastanka predsedništva

Glas Zaječara pre 1 dan
Predstavnici poslaničke grupe „Mi snaga naroda“ saopštili su danas da su protiv koalicije sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, ističući da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Bezbednosno-informativna agencija (BIA) stoje iza nametanja te… »
Članovi Predsedništva Nestorovićeve stranke protiv koalicije sa Vulinom

Članovi Predsedništva Nestorovićeve stranke protiv koalicije sa Vulinom

Insajder pre 1 dan
Osam članova predsedništva Pokreta MI - snaga naroda poručilo je danas na konferenciji u Skupštini da im se nameće koalicija sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, kao i da strepe od izvršenja puča unutar stranke i isključenja članova koji su protiv… »
Pokret "Mi - snaga naroda": Nestorović "nestao", BIA na nas vrši pritisak jer nećemo koaliciju sa Vulinom

Pokret "Mi - snaga naroda": Nestorović "nestao", BIA na nas vrši pritisak jer nećemo koaliciju sa Vulinom

Radio 021 pre 1 dan
Članovi Predsedništva Pokreta "Mi snaga naroda" saopštilo je da odbijaju bilo kakvu koaliciju sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, a da je lider Branimir Nestorović "nestao" već sedam dana i da se ne javlja nikome. Poslanik i član predsedništva… »
MI SNAGA NARODA: Neslaganja u pokretu i moguć raskol

MI SNAGA NARODA: Neslaganja u pokretu i moguć raskol

Ozon press pre 1 dan
Petoro članova Predsedništva stranke Pokreta Mi snaga naroda saopštilo je na konferenciji za novinare da odbijaju bilo kakvu koaliciju sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, a da je lider profesor Branimir Neostorović „nestao“ već sedam dana i da se… »
Petoro članova Predsedništva pokreta "Mi snaga naroda" odbacuje savez sa Vulinom, tvrde da im se Nestorović ne javlja

Petoro članova Predsedništva pokreta "Mi snaga naroda" odbacuje savez sa Vulinom, tvrde da im se Nestorović ne javlja

Newsmax Balkans pre 1 dan
Petoro članova Predsedništva pokreta "Mi snaga naroda" poručilo je na konferenciji za novinare da ne prihvata mogućnost koalicije sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, uz tvrdnju da se predsednik stranke prof. dr Branimir Nestorović danima ne javlja… »
"Ne možemo da nađemo Nestorovića" Predstavnici pokreta "Mi snaga naroda": "Na današnjoj sednici biće pokušan puč u stranci"…

"Ne možemo da nađemo Nestorovića" Predstavnici pokreta "Mi snaga naroda": "Na današnjoj sednici biće pokušan puč u stranci"…

Blic pre 1 dan
Nestorović se ne javlja od poslednjeg sastanka predsedništva prošle nedelje, saopštili su u pokretu "Mi snaga naroda" U pokretu upozoravaju da se na današnjoj sednici stranke sprema puč Predstavnici poslaničke grupe "Mi, snaga naroda" saopštili su danas… »
Mi snaga naroda: Nestorović je nestao, ako odemo sa Vulinom ne glasajte za nas!

Serbian News Media pre 1 dan
Petoro članova Predsedništva stranke Pokreta Mi snaga naroda saopštilo je na konferenciji za novinare da odbijaju bilo kakvu koaliciju sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, a da je lider profesor Branimir Neostorović „nestao“ već sedam dana i da se… »

Pravo u centar pre 1 dan
Borislav Antonijević, poslanik i član predsedništva Pokreta kazao je da niko ne može već sedam dana da pronađe profesora Nestorovića. Ne javlja nam se već sedam dana od zadnjeg od sastanka Predsedništva, od prošlog utorka, kada smo većinom glasova… »
Cepanje i kod Nestorovića: Poslanici "Mi, snaga naroda" neće u koaliciju s Vulinom. Doktor im se ne javlja na telefon

Cepanje i kod Nestorovića: Poslanici "Mi, snaga naroda" neće u koaliciju s Vulinom. Doktor im se ne javlja na telefon

Nova pre 1 dan
Predstavnici poslaničke grupe "Mi snaga naroda" saopštili su danas da su protiv koalicije sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, ističući da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Bezbednosno-informativna agencija (BIA) stoje iza nametanja te… »
Rascep u Nestorovićevom pokretu: "Iza nametanja koalicije sa Vulinom stoje Vučić i BIA"

Rascep u Nestorovićevom pokretu: "Iza nametanja koalicije sa Vulinom stoje Vučić i BIA"

N1 Info pre 1 dan
Poslanik poslaničke grupe "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović" Slobodan Ilić izjavio je da iza pokušaja nametanja tom pokretu koalicije sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina stoje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i… »

Danas pre 1 dan
Predstavnici poslaničke grupe „Mi snaga naroda“ saopštili su danas da su protiv koalicije sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, ističući da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Bezbednosno-informativna agencija (BIA) stoje iza nametanja te… »

Vesti dana »