Povezane vesti
ŠOK U ELITI: Stojin sin u suzama otvorio dušu i uputio majci teške reči! „KAD SI TI PEVALA, JA SAM TRPEO POSLEDICE, neću da te…
Svet & Skandal pre 17 sati
Milan Popov, sin folk pevačice Stoje, doživeo je emotivni slom u rijalitiju „Elita“ dok je razgovarao sa devojkom Radojkom Radom Jovanović, nakon čega se sa suzama u očima direktno obratio svojoj majci. Tokom razgovora sa devojkom Radom, Milan Popov nije… »
"Trpeo sam posledice tvog rada": Stojin sin se u suzama obratio majci, održao emotivan govor pred kamerama
Mondo pre 20 sati
Milan Popov, sin folk pevačice Stoje, koji je ušao u aktuelni rijaliti, doživeo je emotivni slom dok je razgovarao sa devojkom Radojkom Radom Jovanović, nakon čega se sa suzama u očima direktno obratio svojoj majci. Pogledajte kakpo izgleda Stojin sin… »
"Kad si ti pevala, trpeo sam posledice" Stojin sin se slomio i u suzama obratio majci pred kamerama u "Eliti": Neću da te…
Kurir pre 21 sat
Milan Popov, sin folk pevačice Stoje, doživeo je emotivni slom u rijalitiju " Elita" dok je razgovarao sa devojkom Radojkom Radom Jovanović, nakon čega se sa suzama u očima direktno obratio svojoj majci. Tokom razgovora sa devojkom Radom, Milan nije… »
"Kad si ti pevala, ja sam trpeo posledice" Stojin sin se kroz suze obratio majci u Eliti: "Neću da te brukam"
Telegraf pre 21 sat
Milan Popov, sin pevačice Stoje Novaković, nije uspeo da zadrži emocije tokom razgovora sa devojkom Radom Jovanović u rijalitiju "Elita". Pod uticajem alkohola, Milan je u jednom trenutku zaplakao, a potom se direktno obratio majci Stoji i otkrio da mu… »
Vesti dana »
RIK proglasio još tri liste – Studentska će biti 3. na glasačkom listiću
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 2 povezane
Drama u Ormuskom moreuzu: Nestala dva mornara posle napada na tanker, 23 spasena
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane