Povezane vesti

KAKO GLUMI DA MI SE RADUJE! Keba otkrio šta se desilo na Zvezdama Granda!

KAKO GLUMI DA MI SE RADUJE! Keba otkrio šta se desilo na Zvezdama Granda!

Svet & Skandal pre 20 sati
Poznati pevač Dragan Kojić Keba stigao je na snimanje prve epizode nove sezone popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i tom prilikom podelio prve utiske sa medijima. Poznat po otvorenom stavu, pevač je otkrio da publika u predstojećim epizodama… »
Nova pravila u "Zvezdama Granda": Keba o novoj sezoni takmičenja, progovorio o zategnutim odnosima u žiriju

Nova pravila u "Zvezdama Granda": Keba o novoj sezoni takmičenja, progovorio o zategnutim odnosima u žiriju

Mondo pre 1 dan
Dragan Kojić Keba došao je na snimanje "Zvezda Granda" kada je otkrio kako je proteklo snimanje prve epizode takmičenja. Tom prilikom govorio je o promenama koje su zadesile popularno muzičko takmičenje. Pogledajte kako je Keba izgledao kada je došao na… »
Ovo se dugo nije desilo u Zvezdama Granda! Snežana Đurišić otkrila detalje sa snimanja: "Nisam bila tu do kraja" (video)

Ovo se dugo nije desilo u Zvezdama Granda! Snežana Đurišić otkrila detalje sa snimanja: "Nisam bila tu do kraja" (video)

Blic pre 1 dan
Đorđe David istakao je dobru atmosferu i kvalitetnu komunikaciju među članovima žirija na početku sezone. Snežana Đurišić otkrila je da je na prvom snimanju učestvovalo 19 kandidata i niko nije eliminisan pre baraža. Snimanje muzičkog takmičenja „Zvezde… »
Keba otkrio kako je protekao prvi dan snimanja: Promenjena su pravila u Zvezdama Granda, bilo je drame!

Keba otkrio kako je protekao prvi dan snimanja: Promenjena su pravila u Zvezdama Granda, bilo je drame!

Kurir pre 1 dan
Dragan Kojić Keba došao je na snimanje " Zvezda Granda" i otkrio kako je proteklo snimanje prve epizode takmičenja. Otkrio je da su se pravila promenila, ali i otkrio da li je bilo svađa među članovima žirija. - Nije bilo nesuglasica, ali drame je bilo… »
(Video) "Glume da su mi se obradovali" Keba o članovima žirija, promeni pravila u "Zvezdama Granda" i Ani Bekuti: "Poslala nam…

(Video) "Glume da su mi se obradovali" Keba o članovima žirija, promeni pravila u "Zvezdama Granda" i Ani Bekuti: "Poslala nam…

Blic pre 1 dan
Nije želeo da otkrije ko mu se zaista nije obradovao, ali je spomenuo da mu je Ana nedostajala i da im je poslala poruku. Promenjena su pravila takmičenja, ali Keba nije želeo da otkrije detalje, najavljujući više informacija u subotu. Dragan Kojić Keba… »

Vesti dana »