Povezane vesti
"Opravdano je otišla... Jednog dana ću i ja": Ceca o odlasku Ane Bekute iz "Zvezda Granda"
Nova pre 13 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović osvrnula se na odlazak koleginice Ane Bekute iz takmičenja "Zvezde Granda". Naime, Ana je nedavno saopštila da, nakon 12 godina koje je provela u žiriju, napušta takmičenje. Sada se, tim povodom, oglasila Ceca. "Ana… »
Nakon Bekute, odlazak iz "Zvezda Granda" najavila i Ceca: Otkrila da je Anin odlazak opravdan
Mondo pre 15 sati
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u šik kombinaciji. Tom prilikom govorila je o odlasku Ane Bekute iz takmičenja, ali se i dotakla ćerke Anastasije koja se nedavno porodila. Pogledajte kako je Ceca izgledala kada se pojavila na… »
"Jednog dana ću i ja..." Ceca progovorila o odlasku iz Zvezda Granda, pa komentarisala odluku Ane Bekute
Telegraf pre 15 sati
Muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, pojavila se danas na snimanju nove epizode "Zvezda Granda" u veoma moćnoj, bež kombinaciji. Ceca je na kratko stala pred okupljene medije, pa progovorila o početku snimanja. - Jučerašnje snimanje je proteklo… »
"Jednog dana ću i ja otići iz Zvezda Granda" Ceca o odlasku Ane Bekute i ćerki Anastasiji: "Sad je Ilijan centar sveta" (video)…
Blic pre 16 sati
Ana Bekuta je objasnila da je odluku o pauzi donela zbog želje da se odmori i posveti karijeri na drugačiji način. Grand produkcija je izrazila zahvalnost Ani Bekuti i istakla da su joj vrata produkcije uvek otvorena za povratak. Ceca Ražnatović pojavila… »
Vesti dana »
Dan odluke u Hagu – izricanje presude Tačiju, Krasnićiju, Veseljiju i Seljimiju
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Ukrajina nastavlja sa napadima na rafinerije; incidenti u Litvaniji i Danskoj, NATO i EU optužuju Rusiju
RTS pre 59 minutajoš 1 povezana
Osvajački pohod Huta! Pobunjenici munjevito zauzeli teritorije, Crveno more ključa, Amerika saveznicima odbila da pomogne: Dramatična promena odnosa snaga na Bliskom istoku
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana
Tenzije u Jemenu ne jenjavaju – Huti prete odgovorom; SAD: Saudijski naftovod biće obnovljen za nekoliko dana
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Republička izborna komisija proglasila listu „Studentska lista – Studenti pobeđuju“
Danas pre 10 satijoš 2 povezane