Povezane vesti
Deda Mrazovo selo u centru geopolitike: Evropski lideri raspravljali o budućnosti Arktika
N1 Info pre 12 sati
Pretnje Donalda Trampa Grenlandu, ruska agresija na Ukrajinu i globalna trka za kritično važne sirovine guraju Arktik u sam vrh evropske političke agende. Finski grad Rovanijemi, poznat kao "kapija Arktika“, nalazi se tačno na Severnom polarnom krugu… »
Arktik postaje novo žarište: Evropa menja strategiju zbog Rusije i SAD
NIN pre 13 sati
Pretnje Donalda Trampa Grenlandu, ruska agresija na Ukrajinu i globalna trka za kritično važne sirovine guraju Arktik u sam vrh evropske političke agende. Finski grad Rovanijemi, poznat kao "kapija Arktika", nalazi se tačno na Severnom polarnom krugu… »
Borba za prevlast na Arktiku – kakva je strategija Evrope?
Dojče vele pre 20 sati
Pretnje Donalda Trampa Grenlandu, ruska agresija na Ukrajinu i globalna trka za kritično važne sirovine guraju Arktik u sam vrh evropske političke agende. Finski grad Rovanijemi, poznat kao „kapija Arktika“, nalazi se tačno na Severnom polarnom krugu… »
Vesti dana »
Dan odluke u Hagu – izricanje presude Tačiju, Krasnićiju, Veseljiju i Seljimiju
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina nastavlja sa napadima na rafinerije; incidenti u Litvaniji i Danskoj, NATO i EU optužuju Rusiju
RTV pre 44 minutajoš 1 povezana
Osvajački pohod Huta! Pobunjenici munjevito zauzeli teritorije, Crveno more ključa, Amerika saveznicima odbila da pomogne: Dramatična promena odnosa snaga na Bliskom istoku
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana
Tenzije u Jemenu ne jenjavaju – Huti prete odgovorom; SAD: Saudijski naftovod biće obnovljen za nekoliko dana
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
RIK proglasila izbornu listu „Studentska lista – Studenti pobeđuju“
Ozon press pre 3 satajoš 2 povezane