Povezane vesti

Pokret socijalista: Nećemo podržati Studentsku listu, razgovarali smo sa Nestorovićevim pokretom

Pokret socijalista: Nećemo podržati Studentsku listu, razgovarali smo sa Nestorovićevim pokretom

Newsmax Balkans pre 9 sati
Pokret socijalista saopštio je da ne podržava Studentsku listu i da zbog političkih razlika ne može da stane iza nje, dok je istovremeno naveo da je razgovarao sa rukovodstvom pokreta "Mi - snaga naroda", ali bez dogovora o zajedničkom nastupu. Iz… »
Pokret socijalista Aleksandra Vulina saopštio da ne želi da bude uzrok rascepa u Nestorovićevom pokretu

Pokret socijalista Aleksandra Vulina saopštio da ne želi da bude uzrok rascepa u Nestorovićevom pokretu

Nova pre 11 sati
Pokret socijalista (PS) jeste razgovarao sa predsednikom pokreta Mi snaga naroda Branimirom Nestorovićem i sa članovima njhovog rukovodstva o zajedničkom izlasku na izbore, ali kako je saopštio danas "ne želi da bude deo unutrašnjih obračuna u samom… »
Pokret socijalista saopštio da ne želi da bude uzrok rascepa u Nestorovićevom pokretu

Pokret socijalista saopštio da ne želi da bude uzrok rascepa u Nestorovićevom pokretu

N1 Info pre 11 sati
Pokret socijalista (PS) jeste razgovarao sa predsednikom pokreta "Mi snaga naroda" Branimirom Nestorovićem i sa članovima njhovog rukovodstva o zajedničkom izlasku na izbore, ali kako je saopštio danas "ne želi da bude deo unutrašnjih obračuna u samom… »
Pokret socijalista potvrdio razgovor sa Nestorovićem: Ne želimo da budemo deo unutrašnjih obračuna

Pokret socijalista potvrdio razgovor sa Nestorovićem: Ne želimo da budemo deo unutrašnjih obračuna

Insajder pre 11 sati
Pokret socijalista (PS) jeste razgovarao sa predsednikom pokreta Mi snaga naroda Branimirom Nestorovićem i sa članovima njhovog rukovodstva o zajedničkom izlasku na izbore, ali kako je saopštio danas "ne želi da bude deo unutrašnjih obračuna u samom… »

Nedeljnik pre 11 sati
Pokret socijalista (PS) jeste razgovarao sa predsednikom pokreta Mi snaga naroda Branimirom Nestorovićem i sa članovima njhovog rukovodstva o zajedničkom izlasku na izbore, ali kako je saopštio danas „ne želi da bude deo unutrašnjih obračuna u samom… »
Pokret socijalista: Nećemo da budemo deo sukoba u Mi snaga naroda - tek ćemo odlučivati o izborima

Pokret socijalista: Nećemo da budemo deo sukoba u Mi snaga naroda - tek ćemo odlučivati o izborima

Sputnik pre 12 sati
Iz Pokreta socijalista poručuju da su oni nacionalno odgovorna levica koja nikada nije menjala stavove i bez obzira na to da li su deo vlasti ili su opozicija režimu dosledno se zalažu za srpski svet i ujedinjenje Srba u jednu državu, za društvo… »

Vesti dana »