Povezane vesti
Ko iz Novog Sada ide na izbore sa studentima: Na listi 27 imena iz različitih profesija
Luftika pre 2 sata
Pratite Luftika na Google vestima ★ Pratite Izborna lista “Studentska lista – Studenti pobeđuju” proglašena je pod rednim brojem tri, a među 250 kandidata nalazi se i 27 kandidata iz Novog Sada. Na listi kandidata iz Novog Sada nalaze se ljudi iz… »
Ko su novosadski kandidati na Studentskoj listi: Profesori, lekari, advokati...
Radio 021 pre 3 sata
Izborna lista "Studentska lista - Studenti pobeđuju" proglašena je pod rednim brojem tri, a među 250 kandidata nalazi se i 27 kandidata iz Novog Sada. Na listi kandidata iz Novog Sada nalaze se ljudi iz različitih profesionalnih oblasti. Među njima su… »
Dr Ilija Srdanović: Ponosan sam što su me studenti izabrali
Bujanovačke pre 7 sati
Bujanovac, 16. septembar 2026. Kardiolog i profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu Ilija Srdanović, prvi kandidat na izbornoj listi „Studentska lista – Studenti pobeđuju“, izjavio je da je ponosan što su ga studenti izabrali, ali naglašava da sebe… »
Nosilac Studentske liste prof. dr Srdanović: Nastaviću da se bavim svojim pozivom i lečim ljude
Moj Novi Sad pre 7 sati
Doktor Ilija Srdanović, kardiolog i profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, prvi je na studentskoj listi za predstojeće izbore. On za Nova.rs kaže da je ponosan što su ga izabrali, da smatra da je samo prvi među jednakima i poručuje da posao… »
Ilija Srdanović: Neću napustiti medicinu, prvi sam među jednakima
Vreme pre 10 sati
Nosilac Studentske liste Ilija Srdanović ne želi unapred da govori o svom budućem funkcionisanju u politici, ali ističe da nema nameru da napusti medicinu. Ilija Srdanović, kardiolog i profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, prvi je na izbornoj… »
Srdanović (Studentska lista) kaže da je ponosan što su ga odabrali i da je prvi među jednakima
Danas pre 19 sati
Prvi na studentskoj listi za predstojeće izbore Ilija Srdanović kazao je večeras da je ponosan što su ga izabrali, te da smatra da je samo prvi među jednakima Srdanović, kardiolog i profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, je za Novu.rs rekao da… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
N1 Info pre 3 satajoš 44 povezane
Parandilović: Svako ko ne vidi da je atmosfera referendumska – politički je slepac, sve resurse ustupamo Studentskoj listi
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Do kraja dana vedro i toplo. Oglasio se RHMZ: U noći između petka i subote menja se vreme! Očekuju se pljuskovi s grmljavinom. Oblaci će se prvo nadviti nad ovim delovima Srbije.
Dnevnik pre 2 minutajoš 35 povezanih
Neredi nakon presude vođama tzv. OVK – vodeni top, napad na policiju u Hagu, incidenti kod Euleksa i vlade u Prištini
RTS pre 47 minutajoš 261 povezana
Projekat vredan 41 milion dinara: Potpisan ugovor za energetsku sanaciju fiskulturne sale Tehničke škole u Smederevu
Večernje novosti pre 37 minutajoš 19 povezanih